上一頁下一頁
發新話題

山區徵友.....第 100 + 45回 恭喜發財篇

收藏  |  訂閱
763  4.6k

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-12-25 23:23 發表 查看引用來源

WINGMEI...聖誕快樂 ^^
冇出去:smile_41:

引用:
原帖由 wingmei 於 2008-12-25 11:26 PM 發表 查看引用來源

冇出去:smile_41:
....土瓜灣....再去屯門...岩岩番屋企:smile_19:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-12-25 23:28 發表 查看引用來源

....土瓜灣....再去屯門...岩岩番屋企:smile_19:
屯門  好近我播

引用:
原帖由 wingmei 於 2008-12-25 11:29 PM 發表 查看引用來源

屯門  好近我播
先去屯門市廣場...和民....跟住再行去友愛食糖水...跟住就去荃灣坐車番 :smile_35:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-12-25 23:31 發表 查看引用來源

先去屯門市廣場...和民....跟住再行去友愛食糖水...跟住就去荃灣坐車番 :smile_35:
oic
距離我呢邊車程只需十分鐘左右:smile_30:

引用:
原帖由 wingmei 於 2008-12-25 11:34 PM 發表 查看引用來源

oic
距離我呢邊車程只需十分鐘左右:smile_30:
WAH..車程十分鐘....即係要行 45 分鐘....

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-12-25 23:36 發表 查看引用來源

WAH..車程十分鐘....即係要行 45 分鐘....
行既話 都只係20分鐘:smile_30:

今晚食左個糖水..... 黑珍珠.椰果.椰汁河.西米露  $25

傻貓:smile_38:聖誕快樂
引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-12-21 11:51 AM 發表 查看引用來源
山區徵友.....第 100 + 45回 [閱讀權限 80]
http://i49.photobucket.com/albums/f260/Tiffany318/wawawa.gif" border="0">http://i49.photobucket.com/albums/f260/Ti ...

引用:
原帖由 wingmei 於 2008-12-25 11:37 PM 發表 查看引用來源

行既話 都只係20分鐘:smile_30:
我跟哥哥係O甘行...道道都差不多既....轉到我頭都暈埋 :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆