上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)10

收藏  |  訂閱
726  18.2k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-10 11:34 PM 發表 查看引用來源

咁似寬頻廣告既..:smile_30: ......伸展到大美篤
仲有1句........印象深刻........
思想有多遠........你就滾多遠..........

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-10 11:36 PM 發表 查看引用來源

嘩...........我地...真 係 小 別............ 啦:smile_46:
咁你有冇掛住我先``:smile_40:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2008-12-10 11:36 PM 發表 查看引用來源

you mean ' prostitute' or ' rob '..........:smile_46:
你 覺 得 呢???? :smile_46:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-10 23:40 發表

仲有1句........印象深刻........
思想有多遠........你就滾多遠..........
突然咁好記性 .....

引用:
原帖由 lesliecyw 於 2008-12-10 11:42 PM 發表 查看引用來源

咁你有冇掛住我先``:smile_40:
要我係度講啊???? 好  FEEL  D 咩??? :smile_46:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-10 11:45 PM 發表 查看引用來源

突然咁好記性 .....
:smile_19:  距離 老...................年仲好遠...............
你 個 1 萬 年......次 次 見 到 都 想 S............

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-10 11:46 PM 發表 查看引用來源

要我係度講啊???? 好  FEEL  D 咩??? :smile_46:
咁你私下同我講囉

引用:
原帖由 lesliecyw 於 2008-12-10 11:49 PM 發表 查看引用來源

咁你私下同我講囉
你 咁 大 聲.....而 家 係 人 都 知 啦...........:smile_35:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-10 23:49 發表

:smile_19:  距離 老...................年仲好遠...............
你 個 1 萬 年......次 次 見 到 都 想 S............
仲有幾多:smile_41:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-10 11:55 PM 發表 查看引用來源

仲有幾多:smile_41:
又 想 S.... ..多 次.............

改....... 要 ....2 次.......

標 眼 淚 啦..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆