上一頁下一頁
發新話題

大家鐘意潮吹既男男女女入黎交流下呀~~

收藏  |  訂閱
163  7.1k

其實好唔中意比人伸隻手入去
我ex就係咁..整到我好唔舒服..唔係痛既..就算冇哂指甲都係un住:')
:smile_19: 2隻手指還好..3隻開始痛

引用:
原帖由 加藤鷹之手 於 2008-12-9 01:30 AM 發表 查看引用來源
本人第一次係一個ex教我點樣幫一個女仔潮吹既~~~果時同佢行左冇耐大家都想攪野咁好自然就返我屋企家啦 ~~點知行行下佢話要買毛巾.

咁我同佢講我屋企有啦 ~之後佢話要好大條果D ,咁好啦佢要買係咪去買羅. 點知佢真 ...
我都想學下,我都搵唔到個五毫子

I LIKE PLAY 潮吹

係咪吹水架~d av個d似尿多d 黃gum gum咁既:smile_13:

引用:
原帖由 閃爍之燈 於 2008-12-9 15:20 發表
係咪吹水架~d av個d似尿多d 黃gum gum咁既:smile_13:
好難過有冇吹水家喎
ja係有人同你講見過ufo你未見過係咪唔信羅見過果班係咪知咩事羅

好嘢............................

引用:
原帖由 祝您好運 於 2008-12-9 03:20 PM 發表
I LIKE PLAY 潮吹
咁你係睇人噴果位定係噴水果位呢

引用:
原帖由 hihikidd 於 2008-12-9 03:39 PM 發表

好難過有冇吹水家喎
ja係有人同你講見過ufo你未見過係咪唔信羅見過果班係咪知咩事羅
哈哈哈哈咁到比你諗到:smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 02:41 PM 發表
其實好唔中意比人伸隻手入去
我ex就係咁..整到我好唔舒服..唔係痛既..就算冇哂指甲都係un住:')
:smile_19: 2隻手指還好..3隻開始痛
一隻手指已經夠晒啦
不過如果你真係好唔鐘意隻手拍係入面攪攪下可以買支G點棒試喎

引用:
原帖由 kelefee 於 2008-12-9 07:04 AM 發表
我都想試試,不過穩唔到對象,哈,
朋友咁你係男定女啦
如果係男就同女友攪野果時羅個心同耐性出黎先得家

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆