上一頁下一頁
發新話題

可憐香港人!

收藏  |  訂閱
208  17.5k

引用:
原帖由 kimma 於 2008-12-2 10:46 PM 發表 查看引用來源
返工.放工.返屋企食飯沖涼訓覺
我都係咁:')
me too:') :') :')

引用:
原帖由 鐘國人 於 2008-12-3 17:09 發表 查看引用來源

吾怪得日本.美國D發達國家咁多变態野攪啦.
真係生活越富有.心靈就越寂寞.
乏賤香港人啊!
樓主, 你做團長, 攪吓節目, 咪無甘悶

同意呀, 樓主:smile_38:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-12-3 07:09 PM 發表 查看引用來源

樓主, 你做團長, 攪吓節目, 咪無甘悶
我無咁本事,你話有機會join埋其他團長玩就還可以.

今日吾知聽日事,
玩得一日得一日:smile_38:

引用:
原帖由 鐘國人 於 2008-12-3 20:54 發表 查看引用來源

我無咁本事,你話有機會join埋其他團長玩就還可以.
樓主, 覺唔覺, 人越大, 越寂寞:smile_19:

引用:
原帖由 tung666666 於 2008-12-3 12:53 AM 發表 查看引用來源
C兄..的起心肝...係香港溝番條又溫柔.又慳家.又煮飯..上床又有進取服務的(港女):smile_30: :smile_30: :smile_30:  
講真係香港到呢d女,對於好多c 兄都有d 難道,因為30幾歲人既圈子唔係甘闊,d同事好多都結左婚,
已未婚剛畢業既妹妹仔又嫌你老....:smile_45:

回覆 94# 的帖子

係囉 ~ 不如搞個 "寂寞的心俱樂部", 等我地班港男可以出來分享交流下系香港同大陸既心態生活等待啦..

引用:
原帖由 osuno 於 2008-12-3 22:48 發表 查看引用來源
係囉 ~ 不如搞個 "寂寞的心俱樂部", 等我地班港男可以出來分享交流下系香港同大陸既心態生活等待啦..
好, 我推舉樓主做會長:smile_38:

:smile_45: 多謝樓主一個個人感想…:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆