上一頁下一頁
發新話題

唔通我真係令到女性又愛又恨嘅....潮吹王!

收藏  |  訂閱
129  10.8k

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-11-29 03:11 PM 發表

知啦.. 香噴噴... rose 味呀 ????:smile_47: :smile_47:
你渣主意啦......

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-11-29 03:14 PM 發表 查看引用來源

我淨係知咩叫狗仔式..坐蓮...男上女下...其他真係唔多清楚:smile_30:
最緊要識做姐:smile_30:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-11-29 15:13 發表 查看引用來源

咁妳唔好一次過享受完得唔得架:smile_35: :smile_35:
分開享受... ... 即係點呀 ????:smile_47: :smile_47:

唔玩噴水呀...:smile_47:

係呀! 你係潮州吹水王丫嘛!!!!!!!!

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-11-29 15:15 發表 查看引用來源

你渣主意啦......
要著住bra bra 訓, 就引人d 啵....

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-11-29 03:15 PM 發表 查看引用來源

分開享受... ... 即係點呀 ????:smile_47: :smile_47:

唔玩噴水呀...:smile_47:
咩係噴水.....:smile_35: :smile_35:
睇黎要搵 miss 教一教至得:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 日落尖東 於 2008-11-29 03:16 PM 發表
係呀! 你係潮州吹水王丫嘛!!!!!!!!
咁都比你諗到

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-11-29 03:16 PM 發表

要著住bra bra 訓, 就引人d 啵....
大家都係lady帶唔帶都唔緊要啦

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-11-29 03:18 PM 發表 查看引用來源

大家都係lady帶唔帶都唔緊要啦
傻妹呀~你可唔可以唔好咁誘人呀:smile_13:

引用:
原帖由 f.c.u.k. 於 2008-11-29 03:20 PM 發表

傻妹呀~你可唔可以唔好咁誘人呀:smile_13:
:smile_35: 都係講笑姐,,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆