上一頁下一頁
發新話題

*零九年首個勁舞party~1月27日大年初二 cp disco GaGiz介字團

收藏  |  訂閱
833  12.7k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-12-1 06:13 PM 發表 查看引用來源

嗚...冇良心丫你...:')  你之前唔係咁講架....
因為佢既心去左我到

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-12-1 06:30 PM 發表 查看引用來源

佢講你又信....我同佢去左睇極光啦...哈哈哈
上星期咁早就走既...

我簡直醉到不省人事.....真失禮:smile_35:

仲好講...等你返地球玩呀....等到3點幾都仲係火星= =

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-12-1 07:04 PM 發表 查看引用來源
仲好講...等你返地球玩呀....等到3點幾都仲係火星= =
真係好唔好意思...難得你地黎到我都招呼唔到你地..真係對不起

我都好少會咁樣....唉..搞到同唔到你地玩之餘..又走左幾個"餐士"....嗚:')

終於都開喇雀雀~~~0岩晒我0岩0岩上星期搞完都唔想開...不如我join你好過咯....等我0係post度吹雞先

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-12-1 06:04 PM 發表 查看引用來源

最新其實係我呀~~~:smile_30:
雀雀星期6你地去呀.........

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-1 08:14 PM 發表 查看引用來源
終於都開喇雀雀~~~0岩晒我0岩0岩上星期搞完都唔想開...不如我join你好過咯....等我0係post度吹雞先
呢個團係我開呀@@ 因為雀唔得閒, 又有人生日, 所以今次等我出手:smile_34:

To: 我個女叫布甸

(有女就唔使講啦~無女的我介紹好野比大家   )

I am very interested, will PM you.

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-12-1 06:05 PM 發表 查看引用來源

你地唔好發夢啦....佢話同我結婚呀
我唔會重婚架~~:smile_38:

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-12-1 06:07 PM 發表 查看引用來源

你新個鬼.............:smile_30:
咁你地個個都話新~~
咁我都係新啦~~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆