上一頁下一頁
發新話題

好多香港人係喇支???加左後補

收藏  |  訂閱
105  7.2k

咁即是佔GDP幾多%呀?無數據支持,就亂咁作故仔:smile_38:
香港支柱是金融中心呀,大6燦先生:smile_38:
shopping:smile_41:~是呀買多罐奶粉:smile_30:,你食三聚青胺奶粉食能壞左腦啦:smile_39:
唔識香港就亂九點,番大6鄉下執牛屎啦,食番薯啦:smile_14:
引用:
原帖由 死過再翻生 於 2008-11-27 03:03 PM 發表 查看引用來源

睇撚清楚d先啦! 我話除左去廸士尼, 仲有shopping購物等等…你條港燦仲要死撐, 你條契弟, 喺網上就大大聲喺威喺勢, 睇死你上到大陸咪又係龜縮怕事西!!!:smile_30: :smile_30:  

引用:
原帖由 淫民幣 於 2008-11-27 03:40 PM 發表 查看引用來源
shopping:smile_41:~是呀買多罐奶粉:smile_30:,你食三聚青胺奶粉食能壞左腦啦:smile_39:
唔識香港就亂九點,番大6鄉下執牛屎啦,食番薯啦:smile_14:
傻仔, 你吾撚係弱智到相信埋曾特首講𠴱d什么金融業可養活一千萬呀嘛???!!! 港燦真悲哀!!!:smile_14: :smile_30:

夠派綜援~你班大6燦走黎呃ID乞綜援:smile_38:
引用:
原帖由 死過再翻生 於 2008-11-27 03:48 PM 發表 查看引用來源
傻仔, 你吾撚係弱智到相信埋曾特首講镧d什么 “金融業可養活一千萬人”呀嘛???!!! 港燦真悲哀!!!:smile_14: :smile_30:  

引用:
原帖由 淫民幣 於 2008-11-27 03:40 PM 發表 查看引用來源
咁即是佔GDP幾多%呀?無數據支持,就亂咁作故仔:smile_38:
唔識香港就亂九點 ...
仲有, 你吾就去做吓research!! :smile_39:

知吾知有幾多中資企業借殼喺香港上市架!!! 仲有幾多內地居民喺香港投資股票呀, 死蠢!!!
返去洗廁所啦, 死窮港燦!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 淫民幣 於 2008-11-27 03:51 PM 發表 查看引用來源
夠派綜援~你班大6燦走黎呃ID乞綜援:smile_38:
傻仔港燦, 甘撚憎大陸就吾好返大陸叫雞啦, 冚家產!!!:smile_38: :smile_38:

thank you brother very good report:smile_45:

好憎d人食飯果時鬧人, 好能煩

引用:
原帖由 死過再翻生 於 2008-11-27 03:58 PM 發表 查看引用來源

傻仔港燦, 甘撚憎大陸就吾好返大陸叫雞啦, 冚家產!!!:smile_38: :smile_38:  
貢勞氣

講故

d女人講既野你都好信?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆