上一頁下一頁
發新話題

包起一件要多少

收藏  |  訂閱
111  6.0k

食散餐鋪鋪清好過包女....:smile_39:

我有先比几百之一两千
返乡下先会比几千

引用:
原帖由 yton 於 2008-11-19 02:40 AM 發表 查看引用來源
大飛哥哥 是後生仔,加幾分靚仔 ?
有幾靚仔,放張相睇吓,我未見過靚仔喎:smile_15:

引用:
原帖由 大飛哥哥 於 2008-11-18 08:34 AM 發表 查看引用來源
咁撚貴?我包條女一兩千咋 ~! 仲要十九歲樣靚,身材索爆。只要你是後生仔,加幾分靚仔,同佢講想番大陸娶妻,俾個「香港人夢」過佢,分分鐘唔洗錢都得ar 。我大陸件二奶是正骨場識的,19歲剛到深圳就識到我,出 ...
你咪係度吹水啦 ,你估大陸唔知香港咩情況咩,你估8,90年代呀

引用:
原帖由 rkey 於 2008-11-19 03:24 AM 發表 查看引用來源

你咪係度吹水啦 ,你估大陸唔知香港咩情況咩,你估8,90年代呀
人地鐘意吹咪由得佢囉!

回覆 48# 的帖子

老實講包女又好, 餐餐清又好, 最緊要無悔. 人係會變, 呢一刻你會餐餐清, 下一刻你可能會想包女, 無人會知, 連你自己都可能保證唔到. (當然有例外既)
認同

引用:
原帖由 lovetos 於 2008-11-18 07:51 AM 發表 查看引用來源
問深圳包起一條女,她通常要求多少錢,令外衣食住行花費又要多少.thank you

http://www30.188channel.com/viewthread.php?tid=8536067
最小1皮野, 不過半心半金可以數千至 5k :smile_13: (但住吾包) !!!

你有包的傾向, 將來 ... 不 ... 可能三個月就想包第二件!

餐揾餐食餐餐清算啦 :smile_38:

引用:
原帖由 gizer 於 2008-11-19 04:26 AM 發表

最小1皮野, 不過半心半金可以數千至 5k :smile_13: (但住吾包) !!!

你有包的傾向, 將來 ... 不 ... 可能三個月就想包第二件!

餐揾餐食餐餐清算啦 :smile_38:
Thank you for your reply
,你好像很清楚行情,請問你們知唔包起條妹後,除同你上床,平日她做什麼,無所事事,好易出出事

引用:
原帖由 大飛哥哥 於 2008-11-18 08:34 AM 發表 查看引用來源
咁撚貴?我包條女一兩千咋 ~! 仲要十九歲樣靚,身材索爆。只要你是後生仔,加幾分靚仔,同佢講想番大陸娶妻,俾個「香港人夢」過佢,分分鐘唔洗錢都得ar 。我大陸件二奶是正骨場識的,19歲剛到深圳就識到我,出 ...
香港人渣收聲:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 lovetos 於 2008-11-19 07:58 AM 發表 查看引用來源

Thank you for your reply
,你好像很清楚行情,請問你們知唔包起條妹後,除同你上床,平日她做什麼,無所事事,好易出出事
所以最好講明, 包都得, 佢一定要搵野做, 理佢做化妝妹又好, 做待應又好, 佢唔做野就斷供.

一個無所事事, 就會胡思亂想, 又容易被人乘虛而入. 其實, 你都要諗下, 你一個星期有幾多日會陪著佢? 假設你返5日工, 星期5夜晚上, 星期一倒塔咁早走, 都有3日3夜. 如果你得星期6至星期1朝, 就真係要諗清楚.......

因為佢會受人影響, 你成日唔响佢身邊, 班大陸喱都唔知會同佢講乜(如果佢出去做野, 又有啲憎人富貴, 嫌人窮既同事)..... 我有個朋友就係咁, 爭啲搞到要分手.

歡場無真愛係事實, 但囡囡都係人, 你關心佢, 佢係會知亦會受. 當然亦不乏一啲真係為錢, 話你真心定假意, 所以無得怨話囡囡貪錢. 佢離鄉別井, 你以為佢真係為咗談戀愛咩? 現實啲, 大家都會舒服的.

遇到好既, 而又能力所及, 可以放胆去追(但唔好先諗包既問題). 囡囡肯同你一起, 你包基本(房租, 水, 電, 煤及一般電器傢俱) 再比零用. 頭炮大概10000左右, 之後5000左右(只係零用).

再次強調, 一定要能力所及. 同意有師兄講包女係無底洞, 因為你唔係同佢一個, 係同佢家族一齊. 佢問你要錢既理由真係層出不窮, 有時真假難分. 你比又死, 唔比又死.

哈哈, 又多謝各師兄睇完本人之謬論. 多謝賞面.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆