上一頁下一頁
發新話題

魔 Ling Q~

收藏  |  訂閱
104  6.9k

:smile_38: :smile_38: 多謝你wo~~

多謝我做乜?

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-20 04:19 AM 發表 查看引用來源
:smile_38: :smile_38: 多謝你wo~~
哈哈....唔洗客氣:smile_38:
訓先,早抖喇:smile_43:

:smile_40: 多謝你地入黎留隻字囉

哦。呵.......

咁早既?
我就話2點訓醒左ja:smile_27:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-20 02:15 AM 發表 查看引用來源
84#:smile_39: 仲未有人同我破:smile_44:
:smile_30: :smile_30:

86# 仲要搞大左2次tim...據我所知:smile_44:
:smile_03: :smile_03: :smile_03: 禾信!你今日的確係末破:smile_30: 但之前就

:smile_34: 你唔信都冇計....
咁我都冇男朋友...點破?
隨街執牙?:smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-17 01:48 AM 發表 查看引用來源
尋晚係成徵吹水吹到今朝8,9點先訓...
都係岩岩頭先7點幾先訓醒..
話說係今朝早...我家人如常起身去廁所...都唔覺得有咩野..因為我電腦距離papa&mama房只係幾步......:smile_29:
我就繼續係成徵吹水啦...四周圍 ...
唔夠引人入性 bor~~

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-20 09:57 AM 發表 查看引用來源
:smile_34: 你唔信都冇計....
咁我都冇男朋友...點破?
隨街執牙?:smile_30:
隨即..令我諗番起同上一任EX D衰野.............:smile_04: <<呢句都算引人入性掛?唔會錯區掛呀版主?
然後沖涼訓教~:smile_13::smile_40:

:smile_34: 你就想!!
過埋12月...我今年仲係處...守左年幾齋:smile_30: :smile_30:

:smile_13: :smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆