上一頁下一頁
發新話題

首試紅磡足

收藏  |  訂閱
150  29.0k

引用:
原帖由 性急仔 於 2008-12-2 08:27 PM 發表 查看引用來源
多謝無得打jj提示:smile_38:
不過老實講,果間野有時都有d靚c9既客仔~~~
我睇下今個星期去一去先~~~

搞到我好混亂!

話冇邪野,但又有唔少師兄去過、或打算去!

咁其實是否可以小小邪,只係冇規定!

還是只因按摩手勢好??

又還是只係紅磡冇呢 d 按摩鋪,所以可以試下!?

真希望大家可以有一個詳細的總結,不致要開人名,但技師年紀、手藝、點樣選按乜等,希望可講下。 thx

引用:
原帖由 happy818 於 2008-12-2 08:15 PM 發表 查看引用來源
C兄,我吾系要追你攞名,何況我已找到心水技師,除非佢放假啦,我到未必試第二個 :smile_41:
請問你果位技師叫乜名或號碼?因為我想去,我知無邪野,想正常按,但最怕想正常按但手勢唔好,所以請教你。 thx

引用:
原帖由 lacccc 於 2008-12-3 11:57 AM 發表 查看引用來源

請問你果位技師叫乜名或號碼?因為我想去,我知無邪野,想正常按,但最怕想正常按但手勢唔好,所以請教你。 thx
如果正常按,佢地幾個都揼得ok,所以冇咩所謂

引用:
原帖由 lacccc 於 2008-12-3 11:50 AM 發表 查看引用來源
搞到我好混亂!

話冇邪野,但又有唔少師兄去過、或打算去!

咁其實是否可以小小邪,只係冇規定!

還是只因按摩手勢好??

又還是只係紅磡冇呢 d 按摩鋪,所以可以試下!?

真希望大家可以有一個詳細的 ...
的確係好混亂,因為果度係正經場,
不過有d亞姐如果佢"林"你,佢可能會比d甜頭你,
你得到甜頭,只係佢有心比你...

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-12-3 12:13 PM 發表 查看引用來源

的確係好混亂,因為果度係正經場,
不過有d亞姐如果佢"林"你,佢可能會比d甜頭你,
你得到甜頭,只係佢有心比你...
咁請問會比甜頭的,就你已知的,有多少個,會否超過 1 位??

全部技師約有多少人?

唔係話邪野,因我年紀輕,所以才想搵 d 冇咁大年紀的技師,

應該只係一兩個~~~
全部技師約七個

果度真係冇邊幾個係年紀輕

回覆 96# 的帖子

C兄,尼個場絕對無年輕小女,我所見起碼35以上,有d仲大d年齡,如果只想揼無其他野絕對ok,但只想少女無為去啦,:smile_40: :smile_45:

回覆 96# 的帖子

如果第一次去大都系事頭婆安排技師及佢地系輪流做的

咁多位brother ,睇左咁多日小弟今日
終於上左去試試:smile_47:
還境ok,同我揼果位姐姐好好力,
冇偷懶,正骨黎講算唔錯,正如
brother所講,揼果陣都不時又
頭槌頂下,揼脚果陣都不時惦
到敏感地帶,攪到我硬哂
我又唔敢手多多喎,不過我覺得
揼多幾次會又運行,總括黎講
當正骨去揼 240 元100 分鐘,