上一頁下一頁
發新話題

COPY手記..........想沉船租屋或搵炮房嗎?

收藏  |  訂閱
194  7.6k

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-24 06:53 PM 發表 查看引用來源

CP 你都有興趣喎.....:smile_46:
呢排想去玩下嘛!:smile_44:

引用:
原帖由 寧死不屈 於 2008-10-24 18:54 發表 查看引用來源

呢排想去玩下嘛!:smile_44:
wataru 師兄好似長駐上面喎

多謝有用資料...請問上網方面如何呀...

引用:
原帖由 紋身青年@.@ 於 2008-10-24 07:13 PM 發表 查看引用來源
多謝有用資料...請問上網方面如何呀...
天威1000蚊交一年,免安裝費,上午落訂單,銀行一過數,下午就會黎安裝!不過我無裝!:smile_30:
天威電話:2558-2535
要開個銀行戶口,然後報上戶口號碼,姓名等。
要有足夠銀兩系戶口,天威就會系你戶口扣數。

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-24 07:17 PM 發表 查看引用來源
天威1000蚊交一年,免安裝費,上午落訂單,銀行一過數,下午就會黎安裝!不過我無裝!:smile_30:
天威電話:2558-2535
要開個銀行戶口,然後報上戶口號碼,姓名等。
要有足夠銀兩系戶口,天威就會系你戶口扣數。
唔知有無機會攞到隔離左右條線黎用呢?

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-10-24 07:28 PM 發表 查看引用來源

唔知有無機會攞到隔離左右條線黎用呢?
大陸人多數唔搞,我教左房東裝寬頻啦,叫巨裝系走廊,然後一開8,拉線入房,邊個要上網就比50蚊,然後拉線入房,有多幾個人上網,巨都有so啦!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-24 07:32 PM 發表 查看引用來源
大陸人多數唔搞,我教左房東裝寬頻啦,叫巨裝系走廊,然後一開8,拉線入房,邊個要上網就比50蚊,然後拉線入房,有多幾個人上網,巨都有so啦!
咁樣幾好喎...下次帶我同西門去睇下啦...
有冇d兩房睇下先...做炮房真係唔錯...

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-24 19:32 發表 查看引用來源
咁樣會吾會好慢架??

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-24 07:38 PM 發表 查看引用來源

咁樣會吾會好慢架??
唔會的,以前我系國內搞個網站,都系一拖八的,但個房東話巨地系鄉下人,唔識搞呢d新科技!:smile_30:

:smile_30: 我廣州個fd住系d舊樓,巨自已就搞個1拖8,然後飛晒d線樓上樓下,什至乎飛上天台過第2棟樓,然後每戶收50蚊,甘巨就賺左400蚊一個月,扣翻自已交100蚊,賺純利300蚊,自已賺免費上網!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆