上一頁下一頁
發新話題

Amy 篇p.4有相

收藏  |  訂閱
102  21.2k

Wah.....so good

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2008-10-22 01:52 PM 發表 查看引用來源
笑死我,我真係好認真讀你個post,讀到49個號碼巳經……我真係好大聲笑左出黎……亂交你個名已經好吸引,加埋你既幽默,真係引死人 
:smile_13: 通常 d 人見我個名都唔係好"接受"架咋喎 ~
妳又真係特別既 jar 攪到我比妳引死番轉頭添

:smile_45: 點解要走 ? 老實講呢個版任何人出 post 都總有人信同唔信 ,
信既咪令自己高興自己 high 下囉 ~ 唔信又駛乜理佢地感受 ?
妳咁走左咪即係"認輸"??點解唔貫徹自己既性格...理 x 佢地呢 ?:smile_44:

無野睇:smile_43:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-10-22 02:52 PM 發表 查看引用來源:smile_13: 通常 d 人見我個名都唔係好"接受"架咋喎 ~ 妳又真係特別既 jar 攪到我比妳引死番轉頭添
因為我既性幻想裡邊,曾經有很多男人睇住我性交,仲逐個埋黎搞我,你個名令我有d興奮 

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2008-10-22 03:25 PM 發表 查看引用來源

因為我既性幻想裡邊,曾經有很多男人睇住我性交,仲逐個埋黎搞我,你個名令我有d興奮 
咁下次妳再咁樣幻想既我要排第1.....2.....3....4...567....喎 !!
淨係睇妳幅相個咀...我夠興奮啦:smile_35:

its great
thz

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2008-10-22 03:25 PM 發表 查看引用來源

幻想同真實其實我有時都分唔清架 bor

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-19 03:53 AM 發表 查看引用來源
Goodbye all of you !
no matter you are fake or not, thanks for the sharing, and good luck and enjoy an excellent sex life

看過好多amy寫既野, 覺得佢係個敢說敢做既人. 想不到會突然說句byebye來結束這個post, 真係吾多似amy既風格

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆