上一頁下一頁
發新話題

廣州沙面桑拿(已更新相片)

收藏  |  訂閱
370  72.8k

廣州消費重貴過常仔~:smile_19:

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-10-15 04:49 PM 發表 查看引用來源

停機 ??  無呀 .... 8 月就停過一個星期  ... :smile_41:   
會唔會你冇同 d 主任單眼呀 ... :smile_04:
因為我用 VIP 咭(預付果 d ) 所以次次都有機 丫
冇機不如反屋企   :smile_13:

秋交會可以住南美啦 ...
pccw123師兄其實比我更熟廣州

引用:
原帖由 d(^_^)b 於 2008-10-15 05:04 PM 發表 查看引用來源
廣州消費重貴過常仔~:smile_19:
睇你點睇 ....
係廣州區 .... 我 D 壞朋友帶過我去一間酒店 SN
CP 咁格局 同玩法  400幾 落樓   .... 平定貴丫 (間酒店有4星的裝修)
當然啦 , 你可以話 比 CP 的乜野倉女貴好很多啦 ...

天魔兄 可能知我講邊間 ....

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-10-15 05:25 PM 發表 查看引用來源

睇你點睇 ....
CP 咁格局 同玩法  400幾 落樓   .... 平定貴丫 (間酒店有4星的裝修)
當然啦 , 你可以話 比 CP 的乜野倉女貴好很多啦 ...

天魔兄 可能知我講 ...
師兄出吓主題啦我一定會支持

多謝天魔C兄既廣州包膠!

天魔兄, x利賓館有無機餐同過夜呀 ?:smile_46:

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-10-15 05:25 PM 發表 查看引用來源

睇你點睇 ....

天魔兄 可能知我講 ...
pccw123兄, 可否話我知邊間呀, 有無得過夜呀 ?

引用:
原帖由 做愛做既野 於 2008-10-15 05:48 PM 發表 查看引用來源
天魔兄, x利賓館有無機餐同過夜呀 ?:smile_46:
正常只係全套服務我未試過係x利賓館過夜答吾到你:smile_38:

引用:
原帖由 做愛做既野 於 2008-10-15 05:51 PM 發表 查看引用來源

pccw123師兄比我更熟廣州架

引用:
原帖由 做愛做既野 於 2008-10-15 05:51 PM 發表 查看引用來源

窖口遠唔遠 丫
唔遠再講 ...:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆