上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【50】

收藏  |  訂閱
742  4.2k

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-8 06:09 PM 發表 查看引用來源

你睇住自己好過....................有扣過分
我又來啦

引用:
原帖由 kidsofhongkong 於 2008-10-8 05:32 PM 發表 查看引用來源

我有字有表情
都扣分LA
:smile_13:
我要佢地定出準則.................佢話見版頭..................但那是原則很廣乏.....................我只是提意見.................很平心靜氣

夜晚好少見你 bor 。。 咩風吹你來啊?
引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 07:08 PM 發表 查看引用來源我又來啦

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-8 05:33 PM 發表 查看引用來源
0我
衣様我都成日比去地扣分架Lar
未由得去LOR
支於廁所、我以前都試過好似因為講粗口比人減分LOR:smile_30: :smile_30: :smile_30:
哈哈哈

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-8 05:35 PM 發表 查看引用來源
88Lar
正正経経食飯0牙:smile_38: :smile_38:
為左大迷人................知道啦

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-8 05:42 PM 發表 查看引用來源

無所謂啦, 吹下水啫 各有各吹, 各取所需:smile_44:

但係去到人地個 post 就點都要尊重下樓主, 當係江湖規矩都好丫:smile_45:
啱.....................我同意得很

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-8 05:52 PM 發表 查看引用來源

lee 個時候係工餘場嘛:smile_44: 無咁有犯罪感:smile_40:

我唔知呀, 應該唔會掛, 佢地成日講屎講尿都得, 你都係攞個盛載器皿比佢地啫.:smile_45: :smile_45: 我諗講去厠所個過程就唔得:sm ...
係純粹講及無廁水時點算,我話用蒸溜水

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-8 05:55 PM 發表 查看引用來源
到一到。。
咁快返來

引用:
原帖由 boy'slover 於 2008-10-8 06:04 PM 發表 查看引用來源
入....入.....入.....hello all
型女你好

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-8 07:14 PM 發表 查看引用來源
夜晚好少見你 bor 。。 咩風吹你來啊?
今晚特殊..................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆