上一頁下一頁
發新話題

㊣㊣㊣-返深圳釣咗一件人妻真係好刺激-11月11日更新-㊣㊣㊣

收藏  |  訂閱
193  75.5k

去人地屋企搞人地老婆, 小心斷正被人溶左:smile_22:

引用:
原帖由 soap 於 2008-10-9 04:58 PM 發表 查看引用來源

是的, 有人打真軍乃過性病
打真軍都夠膽死! 服左佢地

所以話『性』係幻想+感性主導既
係大陸食女大把都係人妻啦
k女骨女好多結左婚架啦
有邊個未食過人妻先得架
真係睇得咸碟多上哂腦
以為食人妻有咩巴閉

引用:
原帖由 tony_scorpion 於 2008-10-6 10:09 AM 發表 查看引用來源

因為「人妻」下面會乾淨啲,可以唔帶套嚟扑嘢,遲下想試埋「打真軍」咁玩。
呢d咪係思考上既謬誤囉
大陸女
如果三兩下手可以跟其他人上床既
其實比真正性工作者dirty好多
真正性工作者起碼對用套觀念濃厚好多
你遇上果種女
真係同幾個契家佬上床都唔會用套架
有幾乾淨啦喎
哈哈哈啦

引用:
原帖由 tony_scorpion 於 2008-10-6 10:09 AM 發表 查看引用來源

因為「人妻」下面會乾淨啲,可以唔帶套嚟扑嘢,遲下想試埋「打真軍」咁玩。
你可以用錢, 人地都可以....咁有幾乾淨?:smile_41:

引用:
原帖由 tony_scorpion 於 2008-10-6 09:57 AM 發表 查看引用來源
最近喺深圳識咗個三十幾歲嘅已婚女人,個女人係良家婦女有正當職業,其實我並唔係真係鍾意咗佢,只係想試下「人妻」嘅滋味。

我明知道佢有老公,仲有個十幾歲嘅仔,但係我都 ...
Thanks for your 深圳 sharing:smile_46:

唉...宜家d人到底知唔知自己做緊d咩:smile_39:

等陣比人地老公撞正阿.....

引用:
原帖由 pado 於 2008-10-6 11:24 AM 發表 查看引用來源
仆街冚家鏟都唔係咁易做!
講得好,真係仆街陷家剷都唔係咁易做 :smile_30:

引用:
原帖由 ricky0060 於 2008-10-6 09:58 AM 發表 查看引用來源
係性版就唔係,係性版以外就係
yes............係呢度就冇所謂,樓主出到去就唔好提喇,你知d人架啦,就算明明係同你同一種人黎都夠膽死係你面前扮叉燒教訓你,呢個就係香港既文化 :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆