上一頁下一頁
發新話題

鍾意咁咪咁, 我係Amy (失身紀念日:9月30日)

收藏  |  訂閱
622  68.0k

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-28 11:14 PM 發表 查看引用來源

有咩所謂,又唔會少咗忽肉。而且你唔做,真係唔會有人睇law! 上得呢d網唔會諗住識下朋友咁on9 ar ! 實係想約埋出街同你扑 ga la !
有就最正.........

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-9-28 11:16 PM 發表 查看引用來源

咁你有無比呢d人約到出街呢...........
無!通常係除衫個班law ! 一般佢地都各有d困難先做除衫web j ,所以如果有人問價而個價又好就出,當比人包。

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-28 11:14 PM 發表 查看引用來源

有咩所謂,又唔會少咗忽肉。而且你唔做,真係唔會有人睇law! 上得呢d網唔會諗住識下朋友咁on9 ar ! 實係想約埋出街同你扑 ga la !
你一夠分一定好多人pm你

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-28 11:19 PM 發表 查看引用來源

無!通常係除衫個班law ! 一般佢地都各有d困難先做除衫web j ,所以如果有人問價而個價又好就出,當比人包。
咁除衫個d係米咩都露呢........咁webj有無分受歡迎程度呢.........

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-9-28 11:22 PM 發表 查看引用來源
咁除衫個d係米咩都露呢........咁webj有無分受歡迎程度呢.........
實有,多人睇咪分多d錢law !

佢地會問你d咩.......

引用:
原帖由 ihp 於 2008-9-28 11:23 PM 發表 查看引用來源
佢地會問你d咩.......
咪又係果d,幾大ar? 平日做咩多ar ? 身材咩尺寸? 幾時失身之類law!

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-28 11:23 PM 發表 查看引用來源

實有,多人睇咪分多d錢law !
姐係每日計數.........咁吾除個d有無都受歡迎呢...........

Amy樣~~~
久仰久仰~~~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-28 11:25 PM 發表 查看引用來源

咪又係果d,幾大ar? 平日做咩多ar ? 身材咩尺寸? 幾時失身之類law!
你會唔會答呢d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆