上一頁下一頁
發新話題

傻仔一名....快d快黎吊醒我!!

收藏  |  訂閱
106  8.9k

提供貼士:1.年齡不能相差十年:2性格要相同(如果條女大癲大肺,自已好靜個隻)就死左條心無好結果,因為自已形仔又玩得,唔駛返大陸:smile_39:3.大把時間(要觀察一段日子)::smile_38:4.運氣,條女真糸鐘意你(都幾難,要中六合彩):smile_42:5.最重要的一點梗系啦...............

邊間sn la?
新貴x 嗎?

When the story finished, let everything goes.

其實冇問題架,
玩女, 玩完佢的肉體, 玩埋感情.....ok丫。
好唔好玩丫?
你只係投入左少少囉, ok既, 玩feel係咁架啦, 你又冇乃野(沒有被騙錢, 執返身彩)

毫無交流只有性交,呢種關係會成熟?會長久有將來?
:smile_42:

引用:
原帖由 GDTV1 於 2008-9-29 05:28 PM 發表
毫無交流只有性交,呢種關係會成熟?會長久有將來?
:smile_42:
yes yes no future:smile_30: :smile_30: :smile_30:

講樣事實你知,
囡囡叫你帶套先至真係愛你!
有智慧就會明白點解!

引用:
原帖由 縮水小王子 於 2008-9-27 11:03 AM 發表 查看引用來源
事發大約半年前,剛同一個女朋友分手之後....我就成為disco同歡場o既常客,
平時出入d場都搵到下食....不過我份人好怪,覺得比錢玩開心d...經朋友介紹就去左
下沙一個骨場玩,頭一兩次去都冇咪驚喜,直至我遇上(她).... ...
如果你真系鐘意佢既,咪去佢鄉下搵佢,佢見到你山長水遠搵佢,佢都有機會回心轉意既。如果可行既,就可以帶佢一齊返黎深圳,然後拍拖 如果佢堅持唔肯既,就放棄啦!

努力爭取吧,無論結果是好是壞,你起碼都爭取過、努力過、付出過,將來你都不會有任何遺憾。

Forget it :smile_15:

傻仔傻仔傻仔傻仔:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆