上一頁下一頁
發新話題

第一次去羅湖村食快餐(有相)

收藏  |  訂閱
166  35.9k

:smile_47: 支持有相包膠..正正 :smile_47: :smile_46:  謝謝分享:smile_46:

Ching, 條女都幾大波。:smile_30:

引用:
原帖由 ltj 於 2008-9-16 09:28 AM 發表 查看引用來源
幾時一起去發洩下,你屌下面我屌上面!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
快餐都可以3P?:smile_41:

引用:
原帖由 kelvin324775 於 2008-9-16 10:24 AM 發表 查看引用來源
算啦師兄好又一餐唔好又一餐:smile_46:
係囉,HK食個阿婆分分鐘都要$250... :smile_39:

引用:
原帖由 HK93067790 於 2008-9-16 10:52 AM 發表 查看引用來源
有空也一起叫我~我也去~谢谢报道:smile_47: :smile_47:
我係新手,多多指教,得閒一起去搵食。:smile_38:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-16 11:15 AM 發表 查看引用來源
師兄好犀利喎, 咁都睇倒係同一條女. 唔通你又係同一個人 多謝有相包膠
並非同一人... 我之前同tim173上MSN交流過,我知道條女咩樣,所以果日一眼就認到。:smile_30:

引用:
原帖由 1朗拿小強 於 2008-9-16 11:24 AM 發表 查看引用來源
唉!真係賤物鬥窮人
120蚊,人肉何價,平唔係一件好事
平=經濟唔好
生活大家都唔好過:smile_39:
o係大陸打工,賣體力果D,只係賺四十蚊一日,所以一百蚊一個客o係大陸都算合理。

引用:
原帖由 m93243237 於 2008-9-16 04:43 PM 發表 查看引用來源
羅湖村,,我真係唔咁去了,,100一鑊,咁攪法,,遲早變左愛滋村,,,,  我咁講,,有冇人會反對呢?  100一劑,,,d女仲會講衛生嗎?  攞條命去搏,,  唉!!  吹,又係用那個套,,之後插又係用番那個套,有冇人咁肯定個袋唔穿呀? ...
有咩好介紹?邊度叫快餐安全D同衛生D?

引用:
原帖由 startyeung 於 2008-9-16 07:22 PM 發表 查看引用來源
羅湖村我去過過百次:smile_34: :smile_34: 100 for 1q
超級熟客:smile_30:

條女有咁嘅身材,用咁平嘅價錢。抵啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆