上一頁下一頁
發新話題

河仔--回憶一個年輕小伙子的‘淫’生經歷![重新編輯--1-8集!P13-9集, P36-第十集]

收藏  |  訂閱
746  76.8k

河仔您做乜將您做過啲嘢成日掛喺咀邊嘍~~  
搞到人地.....

點只掛喺咀邊?:smile_39:
一諗起妳那性感豐滿嘅身軀!
條巨物就好自然咁掛喺手邊喔!
咁而家究竟搞到妳點先?:smile_22:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-30 17:16 發表
河仔您做乜將您做過啲嘢成日掛喺咀邊嘍~~  
搞到人地.....

點只掛喺咀邊?:smile_39:
咁而家究竟搞 ...
你有冇搞到佢我就唔知?:smile_41:
但你兩個D對話就搞到我喎!:smile_47:
你兩個話點收科先!:smile_04:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-30 08:49 AM 發表

易啦!:smile_34:
buddy話我哋不如係埋同一個(死啦,唔知中文應該點講添)!:smile_35:
啊!咁啦!佢嘅意思係:我哋最好係喱道傾計or談情and or 說笑,
唔好去返以前舊左嗰D嗰道傾 ...
哦!原來係咁啫!
咁我哋就集中喺呢度傾爆佢啦!:smile_38:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-30 17:27 發表

哦!原來係咁啫!
咁我哋就集中喺呢度傾爆佢啦!:smile_38:
一於咁話啦!:smile_38:

一見到妳就係咁流口水囉!:smile_47:

淨係口水咁簡單?:smile_41:
我以為.......有啲失望添!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-30 05:23 PM 發表

你有冇搞到佢我就唔知?:smile_41:
但你兩個D對話就搞到我喎!:smile_47:
你兩個話點收科先!:smile_04:
咪好似我咁囉!:smile_39:
我而家條巨物都係放咗喺手邊咋!:smile_39:

女神啊!
首先請原諒我嘅率直!:smile_15:
點解妳每次出現都係講幾句就走左去,:smile_43:
係咪又係保持神秘感呢!:smile_41:

吓?點解咁講?:smile_41:

因為呢度好多妹妹仔都想見識您嘅巨物!:smile_38:
或者當中有人令您....... :smile_27:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-30 17:35 發表
一見到妳就係咁流口水囉!:smile_47:

淨係口水咁簡單?:smile_41:
我以為.......有啲失望添!
妳點會失望丫!:smile_39:
我已被妳迷惑左啦!:smile_27:
只不過大庭廣眾,
我怕醜唔敢講埋其他嘅液體啫!

點只掛喺咀邊?
咁而家究竟搞到妳點先?

搞到人哋囉囃孿咁~ :smile_45:
好想再同您去出差囉~ :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題