上一頁下一頁
發新話題

女髮型師-1 ,2, 3 ( 新加: 第5部份 )

收藏  |  訂閱
313  101.7k

女髮型師- 3

上星期三, 女髮型師放假兩日. 難得機會, 相約去玩.

我因太耐無去遊水, 所以要佢一齊去遊水..

最後選擇了深圳既大梅沙.

大梅沙有間酒店. 喜來登好正. 第一次入去. 唔知價錢, 亦都唔知有無房.

由羅湖坐的士, 大約45分鐘. 100紋有找.

間酒店好新. 應該有5星. 好多鬼佬住.

我當時都唔知有無房, 試下問. 現場人仔1500. 行政套房. 因係平日, 相信周未都好難有房.

唔理咁多. 照入住.

介紹下間酒店. 真係好正. lobby 好大, 好Luxusury..

上到房仲正.  間房好大, 浴室有一個大浴缸.. 落地玻璃. 面對360"全海景. 外面仲有個大露台.

露台上有兩個沙灘椅. 一望無際既海岸線...!

下面有酒店的遊泳池. 好有外國FEEL. 由泳池可以一直遊出去海灘...

女髮型師一見就好興奮...

即刻抱住我..鍚左一淡.

我第一時間開了水, 準備一個完美既鴛鴦戲水.

我把水調好. 還拿了支香檳準備好..放係側邊.

佢有D怕醜. 除完衫, 既刻用白浴巾把身體包住......!

佢入到浴缸邊, 用手 試了下水溫.

我先行坐落個浴缸, 我平時好少係酒店浸BATH, 多數shower. 但因個酒店好新, 樣樣都好clean.  於是就放膽訓落去.

用左bath foam, 成個浴缸都係泡沫. 感覺幾浪漫.

佢開始, 慢慢打開件浴巾, 見到對白色波波. 第一次睇的咁真, 咁清楚. 因上次飲大左, 記憶都有d 迷糊.

佢下半身依然俾浴巾包住, 睇唔到. 佢笑笑口坐係我對面. 我將杯香檳交俾佢手上. 然後好開心干了杯... cheers !

飲交歡杯...!

有酒精的影響下, 氣氛好好多. 彼此都大膽了. 我一手把佢既浴巾拿開. 佢成個身體, 完全展現在我眼前.

我地開始接吻. 係濕吻. 脷搭脷...!

我的手開始同佢做全身驗查...! 佢再飲左一淡香檳, 然後, 用口送入我口....! 我依家仲回味緊, 個感覺好正. 似新婚..哈哈...

佢開始坐係我上面, 我話: " 只準用口, 唔準用手 !"

佢都好聽話, 只見佢, 一步騎了上來. 用佢下面個口, 一淡含實我既細佬...一野就入左去.....

我一直訓向個浴缸, 手上仲拿住只香檳杯... 另一手, 不停咁, 係佢身上, 摸索....

我完全唔使動作..佢全程主動. 不停咁活塞運動.....

因為好多泡泡, 我亦睇唔清, 水中兩人既動作, 唯有全心去享受......!

就係咁, 佢上面既口, 不停送上香檳, 我下面為佢就不停運送香腸....!

最後, 一射如注....! 完成第一次.....水中蕉...!

引用:
原帖由 Spiderman08 於 2008-8-23 11:06 AM 發表
見大家反應咁認真, 補充一些資料:

當時, 我同女朋友去到間 saloon,佢要做treatment, 需時, 咁我因怕悶, 所以特登同條女 (髮型師)傾耐d.

佢見我女友好高, (1.7m), 都話," 你女友好正 !"

"如果同你比, 你女友 ...
咁唔小心~~

引用:
原帖由 百年好合' 於 2008-8-23 12:45 PM 發表
我上個星期六都同你有差唔多既經驗,不過我係係酒吧識左個拳手,幾日之後就攪埋一齊,但係唔知點解我好後悔,可能我鐘意左佢:')  至從同佢攪完之後感覺好似生梳左....呢幾日既心情都好差:')
人地鐘意你嗎?

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-8-23 01:13 PM 發表
上星期三, 女髮型師放假兩日. 難得機會, 相約去玩.

我因太耐無去遊水, 所以要佢一齊去遊水..

最後選擇了深圳既大梅沙.

大梅沙有間酒店. 喜來登好正. 第一次入去. 唔知價錢, 亦都唔知有無房.

由羅湖坐的士 ...
然之後點 la,又頂引 la.......:smile_47::smile_47:

果然好玩喎:smile_38: :smile_30:

但酒店都要人仔$1500:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 百年好合' 於 2008-8-23 12:45 PM 發表
我上個星期六都同你有差唔多既經驗,不過我係係酒吧識左個拳手,幾日之後就攪埋一齊,但係唔知點解我好後悔,可能我鐘意左佢:')  至從同佢攪完之後感覺好似生梳左....呢幾日既心情都好差:')
搞完點解心情會差...??? 仲意亦唔使心情差, 佢唔仲意你 ??

回覆 91# 的帖子

我都好鐘意住行政房, 房裡面有個廳! 等您報告! thx!

thank you

條女好正呀!!! :smile_38:

有無咁容易食到呀???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆