上一頁下一頁
發新話題

有無女人推介店?(大陸都得,或者人都得,拒假冒)

收藏  |  訂閱
171  20.4k

引用:
原帖由 nokia8110 於 2008-8-6 10:46 AM 發表
駛咩四圍搵, 我幫到妳喎
幾靚女,小心呀 !!好多男人想食免費餐,

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-8-6 11:04 AM 發表
d男人諗乜,都唔難知既,點解你而加唔去,仲上呢度呢?

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-8-6 02:13 PM 發表

d男人諗乜,都唔難知既,點解你而加唔去,仲上呢度呢?
吾係好明白......................

你刪去一些沒用的pm嘛,我今天pm你的"搞錯了",收到沒有?

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2008-8-7 12:34 AM 發表
你刪去一些沒用的pm嘛,我今天pm你的"搞錯了",收到沒有?
收到了,覆了你,收不到嗎

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-8-5 08:47 PM 發表
我現在30歲, 22歲開始去澳門和香港的夜場召妓. 真係好無聊,又好貴. 現在我用左D錢去做善事.
你不如打你之前講的網址出來啦

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-8-7 02:50 AM 發表

你不如打你之前講的網址出來啦
can you receipt my PM......why you no reply,....??

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-8-6 11:04 AM 發表
你真係好人

:smile_38: 我幫你la... Sorry should be u help me!!
my wife is pregnancy:smile_30:

I will back to hong kong travel between the end of Oct to Nov

I 想食免費餐 too

引用:
原帖由 tonycpk 於 2008-8-7 01:06 PM 發表
:smile_38: 我幫你la...
I will back to hong kong travel between the end of Oct to Nov
end of oct
你想人地等你等到生青苔咩?:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆