上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 樟深兩頭遊 於 2008-6-10 02:50 AM 發表
齋食飯收幾多
齊吹蕭收幾多:smile_30:

走前一推:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-9 09:32 PM 發表

唔系個度,系另外一處,成千尺,鐵竇!有成50-70條女!
除非間倉只個熟客生意 , 唔會搵雞頭隨街拉客 , 唔係都好難叫做鐵竇 !

引用:
原帖由 KID.OF.DEATH 於 2008-6-10 10:07 AM 發表

除非間倉只個熟客生意 , 唔會搵雞頭隨街拉客 , 唔係都好難叫做鐵竇 !
我話鐵竇意思系大鐵門,唔系個種意思,佢門口有閉路鏡頭睇住先開門。

回覆 1# 的帖子

Sorry,ching,我係咪意:smile_14: 会錯定眼花:smile_27:  ,人仔350包食飯、飲酒同酒店房???咁“底”???:smile_41:

引用:
原帖由 outbox 於 2008-6-10 10:20 AM 發表
Sorry,ching,我係咪意:smile_14: 会錯定眼花:smile_27:  ,人仔350包食飯、飲酒同酒店房???咁“底”???:smile_41:
真的! 黎唔黎!

引用:
原帖由 outbox 於 2008-6-10 10:20 AM 發表
五十食飯 , 百五酒店 , 百五唱 K , 呢個價錢真係好吸引架啦 。

想問問 , 係咪俾 RMB 350 就 OK !

酒店使唔使再俾押金 ?

引用:
原帖由 KID.OF.DEATH 於 2008-6-10 10:46 AM 發表
想問問 , 係咪俾 RMB 350 就 OK !

酒店使唔使再俾押金 ?
押金間間都要,你唔打爛野,唔飲佢D野,咪聽朝囉翻!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆