上一頁下一頁
發新話題

XXXXXXXXXXXX

收藏  |  訂閱
122  14.7k

引用:
原帖由 WINGWING20019 於 2020-3-28 01:08 發表 查看引用來源
我同主人的關係真係好特別,衣加成為左佢的知己,大家都無避忌地去享受性!

今日,我忍唔住,求主人黎比精我妹妹!

一邊CHAT,一邊巳經濕哂,主人決定要黎餵我!
二話不說,我就即時換返套戰衣!增加視覺享受,吊襪,黑絲,仲換埋條唔使除就可 ...
一個鐘?零分重作

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

我都好鍾意自己女人做奴,可以滿足男人嘅大男人性格,着晒成套戰衣幫自己含,好有征服感,我條女都有當年17歲比我訓練到而家23歲,奴性...係冇得迫嘅要自願,先至可以玩又淫亂遊戲,每次我射完精之後,都要佢講一句,多謝主人嘅臨幸同賞賜,仲要著女僕衫用口幫我清潔先至禮成。

回覆 1# WINGWING20019 的帖子

報名截咗未呀

排隊攞飛

XXXXXXXXXXXXXXXXX

XXXXXXXXXXXXXXXXX

回覆 95# WINGWING20019 的帖子

Yes, 我玩開d嫩嘢,仲係身邊,私有化佢🤣,依家不停叫佢keep, 25歲后女仔皮膚好易鬆,好彩我隻奴瘦底,身材冇其他師姐咁好,微波,但有長腿

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx

回覆 98# WINGWING20019 的帖子

有時肥先正,有肉地仲好攬

引用:
原帖由 WINGWING20019 於 2020-4-2 00:07 發表 查看引用來源

各有所長,各有喜愛,至重要大家都開心!我呢啲肥C,都估唔到有人鐘意一樣!
C9淫得很,識揀一定揀你👍👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆