上一頁下一頁
發新話題

雖然得到佢個身💔但得唔到佢個心

收藏  |  訂閱
110  18.9k

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-2-20 14:27 發表 查看引用來源

師兄真係講得完全正確,佢約你出來完全為洩慾,屋企那個比唔到佢,咪搵你,佢所有生活細節唔想比你知,所以盡量唔提,講得多佢怕出事,如果比你知係邊度返工,你傻起上來搵佢咪死。

自己當玩玩下就好,你喊,係對佢有感情,但佢唔會有反 ...
佢係冇主動講邊度返工,但係我問佢係會講既,佢屋企我都去過啦,所以我又覺得佢唔係怕我搵佢煩佢咁

睇哂你同roy 啲野。。。好正丫👍

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-20 11:20 發表 查看引用來源
就手.....呢個字眼有d hurt.....
不過,又真係....
我問過我男朋友,佢話男人係可以同自已完全唔鐘意嘅女仔上床,
但女仔係唔可以,最少都要好感,或者呢d就係男同女既分別~ ...
所以先會有
女人睇感覺,男人睇外表既講法
越黎越覺得呢個真

其實識得耐同感覺既增減唔係一個必然關係,如果我一開頭就為性先識你,我同你做1個月sp同做3年Sp,感情可以無分別
如果係好傾 大家岩傾 頭幾次就會好好傾睇得出既 時間好少會真係會改變到一個人
會既,會變得更差,對於另一個人黎講
我都遇過女仔係可以一做完就大家好似唔識咁,都有係做完好似普通fd咁傾下劇傾下八卦,又有D係明顯睇得出佢唔只要性咁簡單
樓主,人夾人,既然你地都維持到咁多年,開心最緊要,呢到的確大家都係想食或者想睇野,你都應該係已經自己調節到,無問題啦

引用:
原帖由 宇宙消失的豬豬 於 2020-2-20 14:28 發表 查看引用來源
收到各方面既留言,好多謝你地咁有心機去睇晒我地既故事
有啲朋友會話各自有家庭,叫我唔好沉迷,要識得返屋企,我明既,不過上得呢個group既人,有邊個唔係因為好色,想搵食而入黎呢
我老實講,我都係一個會搵sp既人,我同呀Roy都係交 ...
師姐我冇sp冇sl
但我都係長情的人

真係同我男神極似...冷膜得黎又會凸然出現揾我啪...啪完臨走錫啖又再唔揾.... 乜都知得,..屋企嘅野又知得...好唔明乜心態

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-2-20 14:27 發表 查看引用來源

師兄真係講得完全正確,佢約你出來完全為洩慾,屋企那個比唔到佢,咪搵你,佢所有生活細節唔想比你知,所以盡量唔提,講得多佢怕出事,如果比你知係邊度返工,你傻起上來搵佢咪死。

自己當玩玩下就好,你喊,係對佢有感情,但佢唔會有反 ...
丁師兄和你都講得好好。
喺男主角心目中,他根本沒有意思將師妹溶入生活裡,所以不會刻意分享自己嘅事,亦沒有閒談,沒有感情,分得好清。對他來說,師妹只係屬於他生命中性的部份,難聽一點,就係洩慾對象,用嚟滿足身體需要。隔多年再找你,而實際行動已經證明咗,找你並不是掛住丶愛你,而是咁啱你又肯出來比佢,又㚒到時間,加上你結咗婚又不需要對你有任何commitment,why not?

你自己也不要放太多感情啦!既然佢咁對你,而你身邊又enjoy 共處時刻,咪用番同樣attitude 去處理這段關係。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-2-20 21:55 發表 查看引用來源

丁師兄和你都講得好好。
喺男主角心目中,他根本沒有意思將師妹溶入生活裡,所以不會刻意分享自己嘅事,亦沒有閒談,沒有感情,分得好清。對他來說,師妹只係屬於他生命中性的部份,難聽一點,就係洩慾對象,用嚟滿足身體需要。隔多年 ...
係呀 我要經常提醒自己 大家都係sp唔好再諗無為野

引用:
原帖由 宇宙消失的豬豬 於 2020-2-20 22:40 發表 查看引用來源
係呀 我要經常提醒自己 大家都係sp唔好再諗無為野
方向正確,不過講易做難,真係要時刻謹記

識諗就得啦,有d野知得太清楚盞難受。

各取所需,享受吓食飽咪ok

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆