上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 01:49 PM 發表

我35啦............
35vs20  你一係諗住搵個人陪\伴下 你如果認真
就勸你唔好選呢個男仔 因為  如果受傷  佢一定
傷過你  
差太遠  我以為你都係二字頭

引用:
原帖由 牧夫座 於 2008-4-2 01:49 PM 發表

相信你自己都明白 有時唔係教就教得到
要自己親身面對  親身去體驗 日後 先會成長
你應該都試過
認同你咁講,而家咪比個機會佢去體驗囉!
同時又比個機會自己體驗下姊弟戀既茲味...............

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2008-4-2 01:50 PM 發表

妳呢個姐姐想教佢d咩先~:smile_44:
教下佢比心機做野好過啦
咁細個  二十歲  應該要讀書

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 01:52 PM 發表

認同你咁講,而家咪比個機會佢去體驗囉!
同時又比個機會自己體驗下姊弟戀既茲味...............
你可以一試  當中  會體驗到湊仔  十個姊弟戀  十個答案都係相同
除左個男仔三十以上  有返咁上下年紀

引用:
原帖由 牧夫座 於 2008-4-2 01:53 PM 發表

教下佢比心機做野好過啦
咁細個  二十歲  應該要讀書
佢話自己已經做左兩年野啦!但係我地公司就半年............

引用:
原帖由 牧夫座 於 2008-4-2 01:55 PM 發表

你可以一試  當中  會體驗到湊仔  十個姊弟戀  十個答案都係相同
除左個男仔三十以上  有返咁上下年紀
呢個都預左啦,當湊細佬囉

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 12:57 PM 發表

其實我已有一個親密既男友,我地大概一星期見面兩次,佢既性能力當然滿足到我啦,但現楷般我又好享受獨身既生活,自己鐘意點都得!
好似今次咁,我對呢個同事又確有些好感,好想試下姊弟戀既感覺,男人就可以 ...
樓主講得對,男女平等,趁仲未結婚,自由身,鍾意點玩咪點玩囉。妳個靚仔同事,因為朝思暮想妳,太過鍾意妳,所以忍唔住攬住妳,錫妳咀仔,表達愛妳,原以為妳會極力抗拒,點知妳冇,仲半推半就咁畀佢,所以佢喜出望外,興奮得滯,至有喺妳面前出醜,早早就射咗出嚟姐
。希望下次妳地再做嘅時候,樓主妳盡量幫下佢啦。

引用:
原帖由 ughked 於 2008-4-2 01:58 PM 發表

樓主講得對,男女平等,趁仲未結婚,自由身,鍾意點玩咪點玩囉。妳個靚仔同事,因為朝思暮想妳,太過鍾意妳,所以忍唔住攬住妳,錫妳咀仔,表達愛妳,原以為妳會極力抗拒,點知妳冇,仲半推半就咁畀佢,所 ...
佢其實都暗示過話鐘意成熟d既女人,但相處落先啦,現楷段唔需要諗太長遠!

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 12:57 PM 發表

其實我已有一個親密既男友,我地大概一星期見面兩次,佢既性能力當然滿足到我啦,但現楷般我又好享受獨身既生活,自己鐘意點都得!
好似今次咁,我對呢個同事又確有些好感,好想試下姊弟戀既感覺,男人就可以 ...
點解你地咁容易識到親密男友﹖點識GA﹖

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 02:01 PM 發表

佢其實都暗示過話鐘意成熟d既女人,但相處落先啦,現楷段唔需要諗太長遠!
又盡情:smile_30: 去享受下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆