上一頁下一頁
發新話題

bf搞到我潮吹..好high!

收藏  |  訂閱
485  45.6k

引用:
原帖由 Greenheadboy69 於 2008-3-21 04:27 PM 發表
IAMCRAZYGIRL

hi, long time  no see u la...

how are u ar?
do i know u ...or did we chat before?

你係咪介紹sp俾我呀?:smile_13:

IAMCRAZYGIRL

曾經chat 過啦, 唔係長時間chat果隻lor

引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-3-21 04:36 PM 發表
你係咪介紹sp俾我呀?:smile_13:
唔係...我唔會咁做..
我成日都覺得男仔搵sp好容易嘛

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-21 05:00 PM 發表

唔係...我唔會咁做..
我成日都覺得男仔搵sp好容易嘛
唔係女仔搵先容易咩:smile_39:

有咁既女友羨慕死人...
where can get this kind of gf??????

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-21 03:31 AM 發表
3月20日**
今日同bf去開房牙., 我地都好耐冇做過..
比左兩個中錢..所以大把時間..
我趴左o係張床到..我bf o係後面揭起我件33..係咁lam..
哇好痕牙...佢用舌尖由下lam向上..成個人震晒..
lam到上條頸到...我 ...
hi入黎打過招呼先

引用:
原帖由 samhooi99 於 2008-3-21 05:24 PM 發表
有咁既女友羨慕死人...
where can get this kind of gf??????
點解個個都話有個咁既女友好envious...

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-21 03:31 AM 發表
3月20日**
今日同bf去開房牙., 我地都好耐冇做過..
比左兩個中錢..所以大把時間..
我趴左o係張床到..我bf o係後面揭起我件33..係咁lam..
哇好痕牙...佢用舌尖由下lam向上..成個人震晒..
lam到上條頸到...我 ...
哇咁勁架咩你條仔...
真係好鬼羨慕你!

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-21 05:41 PM 發表

點解個個都話有個咁既女友好envious...
因為你毫無條件地係咁幫你條仔含囉..
有好多女仔都唔願意架..我指hk女仔..你根本就compare唔到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆