上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-6 09:46 PM 發表

既然佢未出招,師兄咪享受下睇定D先羅。
兩個人一齊,提防當然要,但先吾好假設佢係衰既先。
小弟第一次睇完你既故事,只有一個感覺:
哇!物人地可以沉得甘舒服既?:smile_27:  
其實今次係我第2次沉:smile_27: 之前都沉過一個洗腳妹:smile_27:
都係沉得好好:smile_27: 只不過佢返左老家之後就失左聯絡:smile_27:

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-3-5 02:04 PM 發表

米高, 我想甩都冇得甩, 一件都冇 :smile_27:
目標太多有D亂.. :smile_27:
有 target 好過無 target ~~~

引用:
原帖由 ppbb2008 於 2008-3-5 07:41 PM 發表
各位c兄, 唉...我都一樣,諗住條女都ok,衰心軟, 叫條女唔駛咁辛苦, 俾左二千銀佢等佢轉做助理, 唔駛接客, 點知收左錢連影都無:smile_42:
佢咁短視ge:smile_41: :smile_41: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 絕情JOHNNY 於 2008-3-5 08:13 PM 發表

sorry.同新女朋友開心就得啦,好過我,好多野煩:smile_44:
一件一件拆惦佢, 睇下得唔得.

回覆 #78 MartiniWong 的帖子

厚街 .......... 比多 2 個月咯. 日久見人心:smile_44: :smile_44:

頂返上去先:smile_38: 呢2日好似少左師兄上黎咁

引用:
原帖由 carskars 於 2008-3-2 12:21 PM 發表
引述老冰嘅帖:

有錢就沉...無錢就走人.....
沉要沉得開心....笨要笨得甘心

佢只講金,就要抽身!!
同你講心,真假難分,
越沉越金,越不甘心!!
總之夠皮就要走人...找到錢先又可以再沉!!!

結唔結婚 ...
你地d 金句真係發人心醒
一個字"正" :smile_38:

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-8 04:54 AM 發表
頂返上去先:smile_38: 呢2日好似少左師兄上黎咁
呢排好忙 (QQ上) :smile_27::smile_44:

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-3-8 11:41 AM 發表

呢排好忙 (QQ上) :smile_27::smile_44:
同時要同幾多個情人一齊玩先:smile_41: :smile_30:

回覆 #78 MartiniWong 的帖子

CHIng 同你差不多case!!  好愁:smile_39: !!
佢話佢唔應該對客動真情!!因為佢覺得我地無個好人,
雖然覺得我對佢係真,但又怕最後受到傷害!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆