上一頁下一頁
發新話題

認真問,係咪女仔中意俾人SM

收藏  |  訂閱
140  8.9k

引用:
原帖由 美白女孩 於 2019-12-19 11:42 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

娘娘真系巾幗英雄。
試過老公揸住條籐條向我個pat pat 作下狀咁,我就驚到大叫,諗到籐條發出的可怕風聲真系好驚,特別系幼幼個啲,真系驚打到開花出血,好怕好怕。
仲未試過用籐條打,不過,日後都系要嘅,受刑又點少得籐條呀?
...
無錯無錯就係要驚o既呢一個感覺啦:036:
又要驚, 又要夾硬強迫自己趴定定唔好郁, 有一種說不出o既興奮囉
尤其是望住對方拎起籐條發出你所講o既風聲, 知道係會痛到仆街然後先至轉身除衫趴低,
好心甘情願咁俾佢打, 轉身呢一個moment真係priceless :071: 對我o黎講係, 對中意虐人o既對方都係
佢都係好中意受虐人配合地去接受而唔係避無可避咁樣俾佢虐, 所以大家都咁turn on囉
粗o既物體我好少好少用, 除o左木間尺, 主要係狗仔式果陣邊插邊打,
本來就好爽嘛:027: 淨係用手掌o既話feel唔到乜滯...
感覺上粗o既果d 真係只有齋痛囉, 唔夠sharp, 個人覺得比較容易忍,
幾支一齊我就未試過啦, 直覺認為力量係會分散o左, 1kg o既力如果同時5支籐條打落去每一鞭咁即係只有200g?
都係果句, 我中意玩sm, 對方如果唔中意我係會有少少失望, 但我唔會強迫,
但如果對方都想玩, 打得落我身上我就想被打得最痛最難受, 我都想知道自己極限去到邊一度:096:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-20 07:37 AM 發表 查看引用來源  
又要驚, 又要夾硬強迫自己趴定定唔好郁, 有一種說不出o既興奮囉 尤其是望住對方拎起籐條發出你所講o既風聲, 知道係會痛到仆街然後先至轉身除衫趴低,
好心甘情願咁俾佢打,  ...
奴婢就冇娘娘咁有勇氣嘞
奴婢就一定要緊緊咁綁到郁都郁唔到,特別系個pat pat,要郁唔到個只。
打時要唔好理奴婢如何淒厲咁叫,點樣喊,鐵心照打,等奴婢冇得say no,打一輪後停下,等奴婢抖抖先。之後要突然啪啪啪咁又打過,唔比奴婢有准備......冇得掙扎,冇心理准備。
奴婢就望下pat pat,望下鞭,又喊又叫。
最好化左小小粧,淚水,鼻水,口水,搞到個臉烏卒卒咁。
真系:痛在奴婢身,甜在奴婢心……叫到劏豬咁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-19 07:16 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

呢個可能係我唯一敢對人做o既sm行為:071: 不停啜出大力咁啜
妳都喜歡咁樣:131:,咁真係好其待妳來s我:023:,啜:087:到我精盡人亡:096:

引用:
原帖由 iyarashiinoyaro 於 2019-12-19 03:51 PM 發表 查看引用來源  

痛係睇打個個有幾大力同你中個下有無頂住定係縮開
痛就預左,打到出血會有疤痕喎!
短短地嘅五龍鞭啦,冇咁痛。

引用:
原帖由 美白女孩 於 2019-12-20 14:29 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
痛就預左,打到出血會有疤痕喎!
短短地嘅五龍鞭啦,冇咁痛。
第一係要睇點護理
第二係,至今打過咁多次見血,未見過好返後有痕

引用:
原帖由 iyarashiinoyaro 於 2019-12-21 01:26 AM 發表 查看引用來源  

第一係要睇點護理 第二係,至今打過咁多次見血,未見過好返後有痕
有邊個中意有疤痕先?
不過,打完pat pat 又幾好玩,打到紅紅腫腫熱辣辣咁,趴系床拮住個pat pat 瞓系度,我咋嬌咁要老公幫我開大,老公就話:比我睇下先...
跟住就用手扳開我兩邊pat pat ..... 真系好窩心。
就好似我晚上被上左腳刑(着住尖細嘅芭蕾舞高跟鞋),只腳被扎到又緊又細,痛到行唔到。老公就會抱我去馬桶開大開細,好sweet好sweet 咁。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-20 07:37 AM 發表 查看引用來源  
又要驚, 又要夾硬強迫自己趴定定唔好郁, 有一種說不出o既興奮囉 尤其是望住對方拎起籐條發出你所講o既風聲, 知道係會痛到仆街然後先至轉身除衫趴低,
好心甘情願咁俾佢打,  ...
奴婢媽媽曾經講過,(佢讀女校嘅)在上課,有同學唔知做乜,個班主任要個同學將手平放枱面,用間尺邊,剁個同學嘅手指背,個同學痛到喊。
所以奴婢聽見間尺就怕怕。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-10 07:32 AM 發表 查看引用來源  
有D難形容得透徹... 大概係唔好諗咁多講o左先/做o左先o既意思啦
好似約人食飯咁, 諗到想見面就即刻打電話搵人, 約實o左幾月幾號幾點鐘到時再儘量make myself available:096: 否則坐o係度左諗右諗打唔打電話好, 實 ...
講得好。提醒咗我, 每個人要求都吾同, 要配合到先好應約。

引用:
原帖由 美白女孩 於 2019-12-21 10:12 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

有邊個中意有疤痕先?
不過,打完pat pat 又幾好玩,打到紅紅腫腫熱辣辣咁,趴系床拮住個pat pat 瞓系度,我咋嬌咁要老公幫我開大,老公就話:比我睇下先...
跟住就用手扳開我兩邊pat pat ..... 真系好窩心。
就好似我晚上被 ...
係有人中意先至會有人鞭到咁應
受既講法係類似非永久紋身,見到自己比鞭到出血好high

引用:
原帖由 美白女孩 於 2019-12-21 10:21 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

奴婢媽媽曾經講過,(佢讀女校嘅)在上課,有同學唔知做乜,個班主任要個同學將手平放枱面,用間尺邊,剁個同學嘅手指背,個同學痛到喊。
所以奴婢聽見間尺就怕怕。 ...
借自己權威黎壓學生既係最賤
當然玩角色扮演例外

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆