上一頁下一頁
發新話題

【FOC、沉船、溝女必備工具】

收藏  |  訂閱
151  13.3k

downloaded and using right now..... but this software has problem, always can't login............

引用:
原帖由 silverfox2639 於 2007-9-19 01:48 發表
所以你都係想返上海個地頭玩,係嗎?:smile_30:
嘻嘻去到邊都驚……
所以低調的好的……

我成習同Mac哥講,
你一有新女好介紹俾我識,
等小弟認住,
唔係一個唔覺意 FOC左,
你話幾咁唔好意思呢……

小弟有新女一樣第一件事都係介紹俾佢識架……

引用:
原帖由 waiwai430 於 2007-9-19 02:24 發表
downloaded and using right now..... but this software has problem, always can't login............
師兄本來好正常,
唔知係唔係突然好多師兄試緊,
所以登入唔到?

又有可能係系統整理緊……
今日小弟用左成十個鐘頭都好穩定架……

thanks

多謝師兄呀……:smile_40:
不過向公司setup番個,會唔會比人知呢?:smile_41:
呵呵呵呵呵~~~:smile_30:

十分感謝

點apply 中移動大陸手機號碼or一卡兩號?
要返大陸apply?

小弟係新手,唔該幫忙...................:smile_13:

引用:
原帖由 E朗人 於 2007-9-19 07:32 發表
點apply 中移動大陸手機號碼or一卡兩號?
要返大陸apply?
小弟係新手,唔該幫忙...................:smile_13:
師兄:
首先係網上 dl 個software,
安裝後註冊。

註冊 login ID就係你既中國移動既手號,
乜野神州行動感地帶都無問題,

跟住要輸入驗証碼。
你跟住軟件既註冊指示做,
中國移動會用短訊形 send 個驗証碼俾你,
你填入去就註冊成功。

但由於你要用有中國移動手機卡既手機接收驗証碼,
咁你一係你係大陸,
一係你部手機可以漫遊,
咁至會收到呢個驗証碼既短訊。

白領兄難怪你溝女無數:smile_40:

引用:
原帖由 ming00101 於 2007-9-19 04:48 發表
多謝師兄呀……:smile_40:
不過向公司setup番個,會唔會比人知呢?:smile_41:
呵呵呵呵呵~~~:smile_30:
呵呵師兄個介面好似 MSN架,
會以為你用緊 MSN……
小弟就裝左……
小心俾人睇到條女同你羅家用……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆