上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  48.9k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-4 08:10 PM 發表
卡爾馬呢場馬會玩新招!!!去看看讓球倍率:044:  
呢場自己鐘意 aik .. 同大波多d:096:

回覆 #87 波盤預言家 的帖子

含含同你講左?:071: 開戶$1500,現己調轉了:071:

回覆 #91 9498 的帖子

小心中招呀ching:027:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-4 08:26 PM 發表
小心中招呀ching:027:
:044: :044: :098:

引用:
原帖由 9498 於 2008-8-4 08:23 PM 發表

呢場自己鐘意 aik+0.25 .. 同大波:096:
呢場馬會咁開......諗到頭爆,,唔通引人叫人買其它場合,,,頭三場一定有一場下盤甚至兩場???呢場咁開,,即是叫人買主,,但又可能專捉你呢D估買客的古惑仔...所以我選擇放棄.....要買一係買最好分果隻....和局:097:

今日投注左lu

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-4 08:25 PM 發表
含含同你講左?:071: 開戶$1500,現己調轉了:071:
$1500? 不是一皮嗎?

引用:
原帖由 昭少 於 2008-8-4 08:32 PM 發表
今日投注左lu
乜先

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-4 08:22 PM 發表

好多野要兼顧...又要看場波上幾場大細開乜盤  對不對個win......等等.....好多好多:025:
agree,唔賭返2年以上真係好難明架.重要好似上頭甘做賽後報告......少之又少呀:027:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-4 08:31 PM 發表

呢場馬會咁開......諗到頭爆,,唔通引人叫人買其它場合,,,頭三場一定有一場下盤甚至兩場???呢場咁開,,即是叫人買主,,但又可能專捉你呢D估買客的古惑仔...所以我選擇放棄.....要買一係買最好分果隻....和局:097:
thanks  :071: :071: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆