上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴甲

收藏  |  訂閱
121  3.9k

引用:
原帖由 `霖霖 於 2008-8-4 04:11 AM 發表
同路 山度士._.!!
死左:044: 呢度野作客我長反,主場先敢買小小
法林明高睇死佢最少和,但可能季初係咁買佢W,有小小驚佢隨時反彈

兩隊 高士路+1 同 山度士 之間揀,揀錯:046:

好彩注碼上正確,中左重心聖保羅:098::096::041: 嬴小小

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-8-4 08:05 AM 發表

死左:044: 呢度野作客我長反,主場先敢買小小
法林明高睇死佢最少和,但可能季初係咁買佢W,有小小驚佢隨時反彈

兩隊 高士路+1 同 山度士 之間揀,揀錯:046:

好彩注碼上正確,中左重心聖保羅:098::096::041 ...
我今季將會棄山度士太令人失望:046:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-8-4 08:11 AM 發表

我今季將會棄山度士太令人失望:046:
有冇捉實 聖保羅:097::098: 反彈力好勁
預計會好似 日乙三箭咁:044::131::023:

出定先..
7/8
聖保羅:098:
好似D服票咁升破左阻力點,開始見到個缺口,顯示強烈買入信號
若要勝波,必先入波
富明尼斯...3大主力缺陣..:096:
未知華盛頓停完賽未,停完另計有機和

回覆 #94 gmmarco 的帖子

咁快講7號!?:034:

4/8
莫迪 大 1.52

另外諗緊要唔要 aik:035:
卡馬爾 1.9仲要開平半盤俾你買..怪怪地

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-8-4 08:47 AM 發表
咁快講7號!?:034:
對佢有信心麻:071:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-8-4 08:20 AM 發表
出定先..
7/8
聖保羅:098:
好似D服票咁升破左阻力點,開始見到個缺口,顯示強烈買入信號
若要勝波,必先入波
富明尼斯...3大主力缺陣..:096:
未知華盛頓停完賽未,停完另計有機和
場次
17*波圖基沙作客俾人入2粒係最低消費:131:
18*華盛頓復出,咁就買平手盤啦
19*法林明高搵左人頂馬仙奴咁位,下次返主場要小心,但今次:096:

7/8

聖保羅 [0] 1.88
戈亞斯 [0 / -0.5] 2.03

*重心  利斯菲體育會 主1.5 (係大同主之間揀...希望無揀錯啦)
小注    利斯菲體育會 和主 4.3

其他 7/8

大板飛腳[0]1.98
水手自從禁止服用某體力補充劑後,一直...........未嬴過:086:

ching買利斯菲-1+聖保平手ok?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆