上一頁下一頁
發新話題

[德國] 一個超理想ge上盤你敢唔敢買~

收藏  |  訂閱
126  3.9k

我都想要鐵膽呀...感謝...

我地要繼續連勝呀...

引用:
原帖由 燕京王 於 2006-11-8 02:01 AM 發表
國寶,可解利雲特買細呢....
利雲特守禾就出線~:092::092::092:
而馬體會作客攻力一般~:095::095::095:

引用:
原帖由 Z.1224 於 2006-11-7 09:38 PM 發表
ths 國寶 ....剛訓醒:028::028:, 就見國寶出左post:036::036: ...  諗埋其他先:025::025::025:

星期二 4   柏達邦 對 羅斯托克
星期二 2   艾遜 對 科布倫斯          兩場客 勝     大波  :131::131:點睇..?
:029::029::029:   冇買羅斯托克:029::029:               

............................:084::084::084:  訓覺:028::028:

引用:
原帖由 國寶 於 2006-11-8 02:17 AM 發表

利雲特守禾就出線~:092::092::092:
而馬體會作客攻力一般~:095::095::095:
知道+扑...

今日同國寶兄有分歧添:030:

如果我早d on到line
會建議大家買2球/3球

賭極都唔夠馬會同大莊賭既,仆佢個x漢堡同多蒙特真係....~~~~~係唔係咁廢呀...定係真係累得制呢?咁唔爭氣0既!唉~~~~~~~~~~~~~~~~~~

最後都細細地跟左你...雖然輸左..重有TMR呀..pm左你..鐵膽..thx....繼續撐你~~

引用:
原帖由 燕京王 於 2006-11-8 04:47 AM 發表
賭極都唔夠馬會同大莊賭既,仆佢個x漢堡同多蒙特真係....~~~~~係唔係咁廢呀...定係真係累得制呢?咁唔爭氣0既!唉~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Better luck next time

斯圖加特等到80++分鐘進粒球啊!! 不過無所謂啦!國寶兄繼續加油出帖噢!!

期待中............支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆