上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.4k

引用:
原帖由 danny0901 於 2006-9-19 12:42 PM 發表

想問下,今晚英聯杯、蘇聯杯有邊場比較易爆冷?
我睇好多都好熱,可能真係唔熟對面隊既
所以唔太敢落注
小弟唔會提供我冇跟開幾條線D波,因為小弟唔想累巴打輸錢,同埋我冇跟開D波,我唔會做分析,所以真係唔知點答你,不好意思!:005:

西兄....你今晚會有心水嗎...如果有請俾D意見...我星期6果日因為見唔到你PO就自己買結果差不多冇哂...最後靠你先可以回番一半本,,,,現在還未渡過危險期....HELP....

引用:
原帖由 敷衍 於 2006-9-19 12:46 PM 發表
妳賭佐幾耐波啊??
妳靠賭波食飯嗎???

賭左波就幾年,入呢行就接近10年,其間小弟曾經冇賭波戒賭一排,我不是靠賭波吃飯,我是靠每月有穩定收入來吃飯的,賭波只是我的工作加娛樂!:005:

引用:
原帖由 怨婦 於 2006-9-19 12:46 PM 發表
聽講hkjc開親 主客和 2.1 3.1 3.1既話都係下盤多
真的嗎?係又點解呢??
呢個我就唔知佢地點解會咁,不過可以簡單講下,多數出現咁既倍率只是場波比較平均,主隊未必贏到,就算贏到都未必大勝,可能贏波輸盤,所以真係唔識答,因為小弟冇做咁既數據,因為沒用,可能只是巧合吧,只想說如果見到咁既倍率就要小心,因為2邊都有可能開到!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-19 01:26 PM 發表

呢個我就唔知佢地點解會咁,不過可以簡單講下,多數出現咁既倍率只是場波比較平均,主隊未必贏到,就算贏到都未必大勝,可能贏波輸盤,所以真係唔識答,因為小弟冇做咁既數據,因為沒用,可能只是巧合吧,只 ...
明白了,thx:014:

西野兄..謝謝你呀...之前我都有看你的心水在歐聯...雖然我沒有跟你..但都覺得你分析得好好
上星期日....我有緣看見你的post..就跟你買了...(我與你一樣有3場同樣的心水)6串7..30元..就win了12500元
幫我win回由世界盃輸到現在的$$..真的謝謝你..現在我的心沒有這樣驚了...
如果接下來我跟你買的心水再win $..我會將win回來的$$$..將部份捐去慈善機構(不是給馬會)...一來是幫自己積陰德..二來又可以幫人。
還有希望星期六..日...英超開波時..你可以post出來啦..因為馬會10時-11時就會收....謝謝你..真的好多謝你

引用:
原帖由 REYESP 於 2006-9-19 01:08 PM 發表
西野,,,,,其實好多野大家都唔明,,,,,,
就係好似主隊2.55 和3.2 客2.4
即係大家都睇好客????
又好似主隊3.6 和3.3 客1.85
咁客又唔夠熱WO,,,,,,,,,,
你可唔可以講明D點分開D野,,,,,,我真係想學野~~~~~~~~~
仲 ...
好難一個理念去定義,因為每一隊主客固定倍率係唔同之外,仲要睇返近績,往績,最主要係睇呢2隊係咩波,所以唔係就咁睇2.4就代表呢隊被睇好,1.85作客唔熱就唔穩陣,相當嚴重呢個問題,一時間我唔知點解釋你聽,等我搵個機會整個初盤倍率表比巴打睇下,用黎做比較,咁樣再講解應該會好D!
至於你話個網,我忘記了一樣野,你們不是公司登記,所以不能直接去看他們公司的情況,但可以一試上呢個網http://live.bet007.com/,入去會搵到外國盤口倍率參考下,不錯的!:005:

我继续来顶西野兄!

引用:
原帖由 GUSTAV 於 2006-9-19 01:21 PM 發表
西兄....你今晚會有心水嗎...如果有請俾D意見...我星期6果日因為見唔到你PO就自己買結果差不多冇哂...最後靠你先可以回番一半本,,,,現在還未渡過危險期....HELP....
今晚沒心水推介,因為今晚馬會開D波我冇跟開,所以冇細心分析,只有其他地方的意乙我是有跟開,如果你有興趣話聲我知,我會簡單咁分析比你聽,等你有個參考,如果自己運氣問題就停一停,唔好賭住,因為越窮越見鬼係真架!:005:

引用:
原帖由 zero1981 於 2006-9-19 01:34 PM 發表
西野兄..謝謝你呀...之前我都有看你的心水在歐聯...雖然我沒有跟你..但都覺得你分析得好好
上星期日....我有緣看見你的post..就跟你買了...(我與你一樣有3場同樣的心水)6串7..30元..就win了12500元
幫我win回由 ...

多謝有看我的分析還支持我,都恭喜你贏返以前D錢,至於星期六,日我盡可能提早小小介紹我會推介D心水,等大家可以參考吧!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆