上一頁下一頁
發新話題

引導老婆進入瘋狂狀態

收藏  |  訂閱
122  30.1k

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-26 12:26 PM 發表 查看引用來源
星期六晚玩咗少少新嘢,但可能對師兄們冇乜特別,當然係指定動作飮少少酒relax 吓先,入房我準備好條黑布,叫老婆試吓新玩意,佢冇 say no 只係講咗句咸濕佬....
綁咗黑布蒙眼後,再慢慢幫老婆除衫,慢慢𡃶佢每吋肌膚,發現比平時多水,在過程中叫佢幻想最想同上次去泰國個英日mix做緊(上次我同老婆在泰國喺某酒店lounge 飲嘢識嘅大隻仔, 只係飲嘢), 老婆叫得好姣好淫,不停讚老婆身材好,一 ...
這post同日本仔玩可否重P0ST?

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-20 08:18 PM 發表 查看引用來源
老婆俾人屌仍在幻想中,重未試過,不過扑嘢時引佢幻想下,佢塊面特別紅,水特別多,重會講D淫嘢,例如老公我好想試下第二條,問我想唔想睇住佢俾第二個人屌呀之類! ...
C兄咁你同你老婆接吾接受到交換做?

引用:
原帖由 actnow1997 於 2019-8-20 06:25 PM 發表 查看引用來源
我老婆做時就話乜都想試,3P4P....但做完就冇咗件事。應該如何實現呢?
C兄咁你想吾想3or4p?我都有興趣但反而吾知邊度揾對手

引用:
原帖由 hz3331 於 2019-8-25 03:21 PM 發表 查看引用來源
我遇到最大嘅問題係, 老婆飲到七分醉嘅時候, 真係玩乜都得, 放多兩個男人入去*佢都得, 咁但係醒返之後點樣可以實行到佢之前話得嘅嘢呢
醉嘅時候可以咪得囉, 玩多幾次咪試下(唔好換幫手)清醒狀態玩, 最好系佢個comfort zone 做主場

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-26 12:26 PM 發表 查看引用來源
星期六晚玩咗少少新嘢,但可能對師兄們冇乜特別,當然係指定動作飮少少酒relax 吓先,入房我準備好條黑布,叫老婆試吓新玩意,佢冇 say no 只係講咗句咸濕佬....
綁咗黑布蒙眼後,再慢慢幫老婆除衫,慢慢𡃶佢每吋肌膚,發現比平時多水,在過程中叫佢幻想最想同上次去泰國個英日mix做緊(上次我同老婆在泰國喺某酒店lounge 飲嘢識嘅大隻仔, 只係飲嘢), 老婆叫得好姣好淫,不停讚老婆身材好,一 ...
:smile_o12:師兄真多諗頭, 亞嫂有排嘆啦...

性幻想, 確實可以增加夫妻間的性趣.

引用:
原帖由 veryok 於 2019-8-27 04:38 AM 發表 查看引用來源
性幻想, 確實可以增加夫妻間的性趣.
我同老婆玩過,老婆著熱褲扮企企在唐樓樓梯企門口!

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-8-26 09:48 PM 發表 查看引用來源

這post同日本仔玩可否重P0ST?
有日本仔只係飲吓酒傾吓計.....

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-8-26 11:37 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12:師兄真多諗頭, 亞嫂有排嘆啦...
一齊嘆至真lol

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2019-8-26 10:15 PM 發表 查看引用來源

C兄咁你想吾想3or4p?我都有興趣但反而吾知邊度揾對手
好想試吓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆