上一頁下一頁
發新話題

有時都真係想有人可以調教我...Updated P.7, P.12

收藏  |  訂閱
308  18.7k

引用:
原帖由 phowong 於 2018-5-16 11:52 PM 發表 查看引用來源

你又想比人吊
可能尋晚已經做過一次,佢今晚好似冇咩特別想做,可能攰啦

既然男友訓左...
我就同大家分享少少同男友sex 嘅事啦....

我諗起尋晚...
我沖完涼特登著左件少少性感嘅黑色lase bra top + 黑lase底底
我平時沖完涼只會換普通T  shirt 同短褲
而尋晚我咁樣出黎好明顯暗示明示比佢我想要..
佢見到我即刻從後攬住我問「做咩今晚咁性 感」  
我冇出聲一野咀埋佢度...
錫左一陣佢隻手開始係我身上面游走
慢慢停左係我胸度,跟住慢慢揸落黎,一下一下好溫柔...我好enjoy 開始有少少呻吟聲...啊...啊...但我一向都係怕醜唔敢好淫咁嗌...但其實好壓抑..
我當然都唔輸蝕啦...我隻手都慢慢游落佢下面...oh..佢細佬已經企左係身同我say hi ...
我慢慢用手chok , 聽到我男友係啊...啊...
我知已經撩到佢慶恰恰...
佢一路錫我一路揸我波波...佢突然將我拎轉身除低我底底...果陣我已經濕晒喇...
佢見到我濕晒即刻插入黎..我啊左一聲...
係我最鐘意嘅後入...我patpat一路扭一路向前向後咁...我男友插左幾下之後出返黎..
因為帶返套套先...
佢帶返我返床度,戴左套套之後...
我即刻吉高patpat, 好溫柔好嗲咁嗌佢「老公~」
佢聽到之後都忍唔住又插左入我妹妹...
一下一下拍拍聲..佢又打我patpat 咁..
好正好舒服...
佢一路插佢一路嗌老婆老婆...
我好自然咁跟住佢節奏...向前向後咁...

如果反應好我先繼續打埋下文啦...😚吊下你地癮先...

引用:
原帖由 WONSON;=- 於 2018-5-17 12:03 AM 發表 查看引用來源

趁佢訓教吹醒佢咯
佢訓左...嘈醒佢好似好衰咁...唔體諒佢

睇到都想抽插你

引用:
原帖由 everabcc 於 2018-5-17 12:11 AM 發表 查看引用來源
睇到都想抽插你
喂呀...你好猴禽啊

因為你正呀嗎

引用:
原帖由 Vichor 於 2018-5-17 12:14 AM 發表 查看引用來源

喂呀...你好猴禽啊
你唔係想咁咩?

猴禽先令到你舒服 加埋一大推前戲 你仲唔死 哈哈

引用:
原帖由 everabcc 於 2018-5-17 12:19 AM 發表 查看引用來源
因為你正呀嗎
就咁比你撩下我都有D濕...
畢竟今日冇人解慰下我妹妹...

引用:
原帖由 Vichor 於 2018-5-17 12:20 AM 發表 查看引用來源

就咁比你撩下我都有D濕...
畢竟今日冇人解慰下我妹妹...
自己搞掂 OR 搵人搞掂

引用:
原帖由 everabcc 於 2018-5-17 12:20 AM 發表 查看引用來源
猴禽先令到你舒服 加埋一大推前戲 你仲唔死 哈哈
我男友缺乏ge就係前戲,,,,:')
我想欲仙欲死ge感覺....之後可以大大力咁插入我多水妹妹...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆