上一頁下一頁
發新話題

好想被舔......

收藏  |  訂閱
370  32.3k

引用:
原帖由 gethurtinlove 於 2018-3-31 10:25 AM 發表 查看引用來源
男人缺乏前戲,確實令人洩氣。
依幾日好想要,現在真空,雙腿張開,好想被舔。
想起曾經,某某人舔到我欲仙欲死,死去活來。
好的對手,真正舔得我high的,只遇過兩三個。
現在這個,由於缺乏前戲,嚴重被扣分, ...
我覺得哩樣係相向的。正如倚天剑遇上屠龍刀。男人大部份都喜歡令到女人高潮。舔係其中一種最能女人有即刻反應的動作。如果女方比大D反應男方。我相信男人會更落力。當然首先條件係男方非常喜歡舔。這是我的感覺之一。我都試過遇到好抗拒的女人。沒論你几努力都沒用。

引用:
原帖由 gethurtinlove 於 2018-3-31 10:25 AM 發表 查看引用來源
師妹有冇試過一路比人舔豆豆一路比人指插呢😝試過包你返吾到轉頭

高潮後  仲繼續刺激 望住佢好 high 咁真係好正
但點樣先可以係高潮之前都可以令女仔好 high

引用:
樓主搵到目標未?
舔人真係好high

其實互相69真的好正,尢其是光脫脫或修剪左(男+女都要),特別好玩盡𪊴。

Ps. 現在巴黎一定好好天氣 

引用:
CC, 我出名瀨西高手, 唔信可以試試!

引用:
我可以報名嗎🤔

引用:
原帖由 gethurtinlove 於 2018-3-31 08:31 PM 發表 查看引用來源

無錯,更何況係非常自私嘅人呢
最緊要玩得舒服,最好在一邊奶一邊捽 
再望上去睇住你不斷呻吟
我最鍾意就係睇住人high,高潮咗都唔停
等佢求我停,之後即刻上套插
大家都舒服

我想幫女朋友舔, 佢死都唔肯俾我舔:smile_42:

我好想慢慢舔你全身,由你條頸舔到妹妹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆