上一頁下一頁
發新話題

著短褲都俾人"目及"?

收藏  |  訂閱
220  20.1k

波太大波唔好睇  美儀對波就啱啱好又有美腿  正到爆

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-5-3 11:03 PM 發表 查看引用來源

係生理上好矛盾
胸係脂肪
脂肪都唔一定唔好  

唔好肥就好

引用:
原帖由 三先生 於 2018-5-3 11:49 PM 發表 查看引用來源
其實唔一定大, 均勻最好睇~~~:smile_40:
但男人眼中所謂既均勻,係唔合理

引用:
原帖由 三刀金主 於 2018-5-3 11:53 PM 發表 查看引用來源
波太大波唔好睇  美儀對波就啱啱好又有美腿  正到爆
好多男人都希望女人有C/D,甚至係E
我想講我唔係呢個"儀"囉
想賣口乖都追下文

對腳成日有暗瘡印真慘

引用:
原帖由 愛生活 於 2018-5-4 12:12 AM 發表 查看引用來源
脂肪都唔一定唔好  
唔好肥就好
係咪要上生理堂?
用位置黎分脂肪可以分做2種,皮下脂肪同內臟脂肪,女生皮下脂肪正常個量係多過男生5%
男人想要既咪係d脂肪去哂對波同patpat度,其他地方就唔好肥,成件事根本都唔make sense

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-5-4 08:02 PM 發表 查看引用來源

係咪要上生理堂?
用位置黎分脂肪可以分做2種,皮下脂肪同內臟脂肪,女生皮下脂肪正常個量係多過男生5%
男人想要既咪係d脂肪去哂對波同patpat度,其他地方就唔好肥,成件事根本都唔make sense
我自己比較鍾意有運動   有線條D

懶個種肥  同脂肪分布又唔同嘅

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-5-4 08:02 PM 發表 查看引用來源

係咪要上生理堂?
有料到~

雖然沒睇過相唔太肯定姐妹你穿嘅係咩類型嘅短褲,不過我可以分享下一D自己嘅經驗. 其實短褲都好容易"有野睇", 如果你條短褲係好短同比較窄身嘅,坐低嘅時候其實好大機會可以喺兩腿之間嘅褲襠位都見到底底,若果係穿tback嘅,有可能連下體嘅邊邊位都可以隱約俾D男人睇到

如果係D比較鬆身嘅短褲而又搞短嘅,就算你企喺到,你個褲襠位都有機會唔夠貼身,D男人其實係可以由個窿窿位到望到入去你下面 =) 

引用:
原帖由 愛生活 於 2018-5-4 10:21 PM 發表 查看引用來源
我自己比較鍾意有運動   有線條D

懶個種肥  同脂肪分布又唔同嘅
我天生肥手同腳就算做運動都無咩用
懶人唔一定會肥架,要睇佢既生活係點同埋基因

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆