上一頁下一頁
發新話題

我的性幻想

收藏  |  訂閱
149  13.5k

仲有無新既幻想呢, poploo ?

想唔想蒙眼玩?

引用:
原帖由 poploo 於 2018-3-27 12:18 AM 發表 查看引用來源
我因為身材唔好,所以無嘜自信
比少少幻想大家,我係16x左右高,身型瘦瘦,32A-B,條腰24,都叫有patpat,成身都無嘜毛,樣貌正常,短髮
夜晚會睇咸片,鍾意睇被虐,強姦片,幻想自己俾人強姦,大大力咁抽插。亦都 ...
每個人內心都會有一些慾望 不用太過介意吧,晚安

其實有幻想都好正常

我都鍾意玩被強姦果種感覺
比人綁住 / 比對方用雙手按實 / 比人掩住個口咁插, 唔知點解我會覺得特別high

最緊要有人肯同你試 而佢又享受咁做

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2018-4-1 05:34 AM 發表 查看引用來源
其實有幻想都好正常

比人綁住 / 比對方用雙手按實 / 比人掩住個口咁插, 唔知點解我會覺得特別high

咁有冇試過咁玩呀

引用:
原帖由 poploo 於 2018-3-27 01:40 AM 發表 查看引用來源

大啲會吸引啲
無毛已經好吸引,蒙眼縛起黎M腿插支假尻入去睇住d水流出黎

引用:
原帖由 poploo 於 2018-3-27 12:18 AM 發表 查看引用來源
我因為身材唔好,所以無嘜自信
比少少幻想大家,我係16x左右高,身型瘦瘦,32A-B,條腰24,都叫有patpat,成身都無嘜毛,樣貌正常,短髮
夜晚會睇咸片,鍾意睇被虐,強姦片,幻想自己俾人強姦,大大力咁抽插。亦都 ...
不如我地玩下故事

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2018-4-1 05:34 發表 查看引用來源
其實有幻想都好正常

用絲襪蒙眼,個口被自己濕哂既底底塞住。雙手反縛,被人不斷後推。 爽YY😋

引用:
原帖由 poploo 於 2018-3-28 15:39 發表 查看引用來源

我一定會盡力嗌,有幾大聲得幾大聲
用盡喉嚨底嘶叫

引用:
原帖由 poploo 於 2018-3-28 03:39 PM 發表 查看引用來源

我一定會盡力嗌,有幾大聲得幾大聲
對住窗口doggie你

你要一定爆叫,仲要一邊插一邊捽你下面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆