上一頁下一頁
發新話題

我的回憶(updated:#19,#53,#99,#124,#141,#171相)

收藏  |  訂閱
217  21.0k

香港人大家都忙,要搵到啱既都好講緣份

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-10 01:05 AM 發表 查看引用來源

都收9點幾架,公司係屋企附近
.
9點幾,即係做邊行?香港大把人收呢個鐘數,就算office工好多都收8點幾9點啦!搵食冇計啦。

引用:
原帖由 MFS 於 2018-2-10 01:13 AM 發表 查看引用來源
香港人大家都忙,要搵到啱既都好講緣份
所以我都唔會強求,隨緣啦

引用:
原帖由 208208 於 2018-2-11 12:16 AM 發表 查看引用來源

.
9點幾,即係做邊行?香港大把人收呢個鐘數,就算office工好多都收8點幾9點啦!搵食冇計啦。
做邊行唔講得,呢行好細,一講通行都知,不過我係返晏放晏,唔駛點OT,係夜d收工

十年後嘅水水,長大咗好多!

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-5 12:54 AM 發表 查看引用來源

Dry咪DIY羅~
你用玩具定手,而家D玩具都好多元化!

引用:
原帖由 208208 於 2018-2-11 06:06 PM 發表 查看引用來源
十年後嘅水水,長大咗好多!
你又知?你10年前識我?

引用:
原帖由 asl 於 2018-2-11 06:24 PM 發表 查看引用來源

你用玩具定手,而家D玩具都好多元化!
冇玩具,同屋企人住,會有聲

好似好耐冇update,新年前又一個update先

今次既男士,已經結左婚,係另一個她.com識既,不過都係咸濕類搞搞陣,識佢已經接近50歲,性能力唔叫好好,可以叫做差添,時間得5分鐘以內,好多男士上左年紀都唔多得,但奈何只能夠吸引只類男士

不過佢都對我好好既,都keep住玩左幾年,第一次觀音借庫又陪我,因為個時做Sales,但自己又唔識,幸好有佢幫我~

呢位男士,已經算好後期相識的,當時只係得返佢,同另一位係呢度識既男士,之後已經冇再玩了

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-12 04:37 PM 發表 查看引用來源
好似好耐冇update,新年前又一個update先

今次既男士,已經結左婚,係另一個她.com識既,不過都係咸濕類搞搞陣,識佢已經接近50歲,性能力唔叫好好,可以叫做差添,時間得5分鐘以內,好多男士上左年紀都唔多得,但 ...
咁你想揾啲咩嘅男人,同多數去邊度揾吖?
定係你唔夠主動呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆