上一頁下一頁
發新話題

人妻再次回憶旅途上的一夜情

收藏  |  訂閱
225  27.1k

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-8 10:24 PM 發表 查看引用來源

有呀~
終於古起勇氣開啦?

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-8 10:26 PM 發表 查看引用來源

0耶~ 笑人0既~ 我本來就係鍾意做得盡情,係我老公求求其其,搞到我次次未warm up,已結束~
咁係佢走寶,唔識嘆

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-8 10:26 PM 發表 查看引用來源

0耶~ 笑人0既~ 我本來就係鍾意做得盡情,係我老公求求其其,搞到我次次未warm up,已結束~
咁係佢走寶,唔識嘆

回憶總是美好

兩夫妻性生活唔協調,真係慘
簡直係感同身受

即係結婚唔單止為扑嘢,但係都可以協調下啩...樓主冇再偷食都算好嘢,或者樓主之後仲有冇單獨外遊嘅偷食機會,所以冇得偷食?

引用:

C妹, 你和老公做時, 有沒有一路給老公插, 自己一路捽豆, 這樣你自己又爽, 老公又更興奮. 試完出POST!

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-8 06:29 AM 發表 查看引用來源

未呀,瞓唔著又囉囉攣
C妹, 有沒想過出DIY 的POST? 萬眾期待:smile_o12:

人生一次,得閒回憶下都唔錯
引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-8 01:49 發表 查看引用來源
當年出過一次 post,唔知大家仲記唔記得我 : http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=25997201

當年因為一D事無寫落去,嗰時都希望唔會再上嚟寫,結果我都係返咗嚟,希望各位師 ...

樓主上個post係2016年講2015年時ONS,當時35歲,宜家即係37、38左右,好多人會覺得女人過30就謝,但我就覺得如果女人保養得好,過左30先係好嘢,因為成個人有成熟感,個種魅力真係𡃁妹仔俾唔到,再加上樓主有34C,身材算係好,除非好粗腰,只要打扮一下,真係會引死人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆