上一頁下一頁
發新話題

大學時期嘅小瘋狂 (updated #57, #111)

收藏  |  訂閱
126  39.9k

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 12:38 PM 發表 查看引用來源

冇啦,我會再update後續嘅事^_^
等你出好文

Living at Hall was actually one of the best experience... too bad i didnt like it back then wish I could go back lol

其實我係大學嘅荒淫回憶都幾多下,今次寫出黎只係一啲我印象深刻,感受多啲嘅。

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 03:50 PM 發表 查看引用來源
其實我係大學嘅荒淫回憶都幾多下,今次寫出黎只係一啲我印象深刻,感受多啲嘅。
姐係除左佢地兩個仲會有其他人物出現!

C妹得閒既話再講多D我地知啦

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-8-21 04:03 PM 發表 查看引用來源

姐係除左佢地兩個仲會有其他人物出現!

C妹得閒既話再講多D我地知啦
仲有其他人,不過我淨係寫一啲特別啲嘅經歷,其他普通搞下嘢唔寫啦⋯⋯你地會睇到悶嫁

呢個啊峰太冇品,一D都唔尊重你。只求满足自己。

睇到向office頂住條西褲褲,等你你既updates

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 04:25 PM 發表 查看引用來源

仲有其他人,不過我淨係寫一啲特別啲嘅經歷,其他普通搞下嘢唔寫啦⋯⋯你地會睇到悶嫁
hahaa~又唔一定會悶既~
有你睇就咩都補返啦:smile_o13:

咁之後仲會唔會有其他特別野update架!?

引用:
原帖由 Microphone83 於 2017-8-21 04:33 PM 發表 查看引用來源
睇到向office頂住條西褲褲,等你你既updates
哈哈,去廁所打飛機🙆🏻

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 04:25 PM 發表 查看引用來源

其實你點界定個經歷先為之特別?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆