上一頁下一頁
發新話題

人妻的故事PArt 6 #113 photo

收藏  |  訂閱
127  43.1k

引用:
原帖由 床下原始的留言 於 2017-4-7 02:01 PM 發表 查看引用來源
果晚出席完佢公司宴會後,我地都唔眼訓,於是我地上左酒店天台的泳池游水。
我換上了BIKINI,同佢一齊上去天台。我慢慢行落去泳池,企左係佢面前,我雙手掛左佢條頸度,佢隻手在我背部掃下,跟住我地開始熱吻起來, ...
師姐, 睇到我超興奮, 多出post都正相

引用:
原帖由 床下原始的留言 於 2017-3-31 03:09 PM 發表 查看引用來源
就係咁,我地係佢OFFICE做左第一次。其實大家都知道,有第一次就有第二次同第三次。

我地整理好衣服後,坐左係SOFA,大家都無出聲。最終係佢打破沉默。
佢: 不如去食D野。
同佢做左之後,我對佢已經無晒隔膜, ...
口爆

玩埋後面.. 佢都想擁有你既第一次

引用:
原帖由 床下原始的留言 於 2017-4-7 02:01 PM 發表 查看引用來源
果晚出席完佢公司宴會後,我地都唔眼訓,於是我地上左酒店天台的泳池游水。
我換上了BIKINI,同佢一齊上去天台。我慢慢行落去泳池,企左係佢面前,我雙手掛左佢條頸度,佢隻手在我背部掃下,跟住我地開始熱吻起來, ...
越嚟越激了,期待師妹update

樓主都好識玩...玩埋爆菊花

引用:
原帖由 雷電 於 2017-4-5 12:29 PM 發表 查看引用來源

陳華鑫黎喎⋯⋯樓主男人扮女人!

https://>>
師兄咁勁既 咁都比你識穿 搵番原本張相

引用:
原帖由 床下原始的留言 於 2017-4-7 14:01 發表 查看引用來源
後欄都破埋,舒服嗎?

人妻真係好玩!

So gd

引用:
係九龍灣留意下你呢對姦夫淫婦先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆