上一頁下一頁
發新話題

純粹小妹與sp的記錄和分享(好多字無乜甜)p.1,3,5,6 P.7update!!!

收藏  |  訂閱
105  11.5k

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-13 11:56 PM 發表 查看引用來源

唔係呱,咁抬舉我。
我呢d普通貨色黎咋。
哈,有相為證嫁。。。大家都睇到,haha

支持~~睇完妳post~覺得係回憶是美好的

故仔就講完。
不過其實自己心底裡一直都有舖癮鍾意影呢d相,
果陣成日都有send比Mr.L同N先生睇,不過依家當然無啦,
同埋我從來無影過比男朋友睇(因為會怕佢唔知點睇我)。
依家影黎就純粹過下癮,好多時影完睇下都delete返,
最多post多兩張比你地睇下啦。

師姐身材好正,睇到硬哂:smile_44:
會唔會有多幾張可以分享下

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-14 10:35 AM 發表 查看引用來源
故仔就講完。
果陣成日都有send比Mr.L同N先生睇,不過依家當然無啦,
依家影黎就純粹過下癮,好多時影完睇 ...
哇你瘦得黎都有波好正喎 矯小型 抱住屌

引用:
原帖由 naws.L 於 14-3-2017 10:35 AM 發表 查看引用來源
故仔就講完。
依家影黎就純粹過下癮,好多時影完睇 ...
正wor師姐,呢鋪癮仲有無先

引用:
原帖由 panchan003 於 2017-3-14 12:07 PM 發表 查看引用來源

哇你瘦得黎都有波好正喎 矯小型 抱住屌
我唔瘦亦唔嬌小架,影相最緊要角度的重要性呀。😂

引用:
原帖由 叮叮DONDON 於 2017-3-14 01:19 PM 發表 查看引用來源

正wor師姐,呢鋪癮仲有無先
間唔中啦:smile_44:

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-14 01:24 PM 發表 查看引用來源

我唔瘦亦唔嬌小架,影相最緊要角度的重要性呀。😂
甘就要影多啲 教下我地點重要法啦hahaha
甘而家仲有冇影下 引下其他人

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-13 10:54 PM 發表 查看引用來源

應該算抽左身呱,雖然有時都會諗起以前同兩位師兄係幾咁轟烈。
點解會玩?貪玩兼貪心囉。果陣同男朋友關係唔係咁好又冷戰,慢慢就演變成呢個故事喇。
最緊要抽身快:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆