上一頁下一頁
發新話題

屋苑會所做gym遇到他

收藏  |  訂閱
156  43.3k

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 07:55 PM 發表 查看引用來源
上到去他已開定大門等我,他除了外套,黑色貼身t顯現他身形都幾fit, 下面jacket 褲有點緊,小弟弟位都幾突出。我吾敢細望,有點吾好意思。入屋後,他拿了幾種健身用具出來,問我邊樣岩用。我都吾識,話想用來收腰收p ...
他的jj 磨興人妻了
你著慾火,要自摸?

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 21:50 發表 查看引用來源
剛同老公吃完飯回來。他今日早收,我拿拿聲約他外出晚飯,順便平伏下今日下午發生的失魂事件。好似有點對老公吾住的感覺。夜些等他睡左再講之後的發展吧。
等你
相信佢好快瞓著既...hehe

好緊湊阿:smile_o12:

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 07:26 PM 發表 查看引用來源
今日著在條短裙加件緊身透花恤衫,再被件粉色外套出去食lunch. 約好在大堂外面等,費事D看更多事。他著了一套運動jacket加黑T,幾smart。他話去佢做間酒店食,有staff price。去到是一間叫西村的日本料理,環境吾錯, ...
你講咗係西村食,咁就真係唔難去估計你住邊頭…

我咬住唇忍住D唔唔聲,但呼吸好深,已有點離魂狀態,心諗快D教完吧,但吾想停下來。他雙手已移到我下半邊乳房,雖然有衣衫隔著,但仍感受到他手指的撩動,那時我裇衫上面幾粒扣位已鬆開,已feel到胸口間已外露,另一方面他用下身壓著我pp,雖然有短裙隔著,仍感到他那硬度,他慢慢地上下磨著,雙手手指好像想撩進我乳罩內,這時我雙手已冇力握著車輪,只好用手撐在地上不至跌倒。這時感到短裙好像移了位,因為feel到底底直接感受到他隔著jacket褲的硬物。好彩今日著左打底褲,不然會被他發現底底濕了一大片。我已經混身無力,只能輕微擺動上下身,不想太直接觸碰到他的動作。這時他下身離開了,雙手也放開,我以為完了,正準備站起來。

正…………

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 11:16 PM 發表 查看引用來源
我咬住唇忍住D唔唔聲,但呼吸好深,已有點離魂狀態,心諗快D教完吧,但吾想停下來。他雙手已移到我下半邊乳房,雖然有衣衫隔著,但仍感受到他手指的撩動,那時我裇衫上面幾粒扣位已鬆開,已feel到胸口間已外露,另一 ...
巧緊張

幾好睇

緊張呀!

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 11:16 PM 發表 查看引用來源
我咬住唇忍住D唔唔聲,但呼吸好深,已有點離魂狀態,心諗快D教完吧,但吾想停下來。他雙手已移到我下半邊乳房,雖然有衣衫隔著,但仍感受到他手指的撩動,那時我裇衫上面幾粒扣位已鬆開,已feel到胸口間已外露,另一 ...
好大枝嘢壓迫你個hi。。好爽嘛,好餓嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆