上一頁下一頁
發新話題

把港女調教為一隻吞精的貓貓「現在進行式」new update at #381

收藏  |  訂閱
398  111.7k

引用:
原帖由 loklok2d 於 2016-11-12 03:58 PM 發表 查看引用來源

第一條問題,我諗我曾吊過應該超過60位囡囡(唔計嫖妓,但近5年已經收左山),首先我唔靚仔的只係高大同唔怕羞,如果你問我點去媾女有什麼技巧等等,我只能答你,我從未媾過女😬,set得高有高好處,因為發 ...
師兄,極之佩服你。

請教下,咁多囡囡,佔幾多個有打真軍?

另外,你有成六十個,咁D女仔要換(甩)得好密? 你訓練到D女仔咁奴性,會否好難甩?

同埋,有冇遇過D女嘅男人真係找你麻煩?

謝分享

引用:
原帖由 bigbigbc 於 2016-11-12 06:02 PM 發表 查看引用來源

師兄,極之佩服你。

請教下,咁多囡囡,佔幾多個有打真軍?

另外,你有成六十個,咁D女仔要換(甩)得好密? 你訓練到D女仔咁奴性,會否好難甩?

同埋,有冇遇過D女�男人真係找你麻煩?

大多數係30歲前的事,那時少年輕狂,精力旺盛好多時都同一時間有兩個或三個,我就咁樣的如果那段時間得一個就真刀真槍多,如果同時間有幾個就多數著雨褸,麻煩一定有過唔小但好彩冇什麼出過大事情,笑話返而唔少如同一個夜場兩條女同時在場等,過了30歲返而覺得女人唔太重要,才開始畀心機去建立一段關系,後生時調鬼調馬咩!被人調教就有。
師兄,言重,冇什麼好佩服的,我只係想分享下近年的經歷,如果日後有時間我會分享下從90年代開始的性經歷,多謝支持

謝分享

d相死曬

引用:
原帖由 loklok2d 於 2016-11-12 18:25 發表 查看引用來源
請多分享:')

師兄能夠分享多啲'噴血'相會更好!

C兄,你要爆佢後門,真係要等一下

俾D時間

引用:
原帖由 阿銘爺 於 2016-11-12 08:25 PM 發表 查看引用來源
C兄,你要爆佢後門,真係要等一下

俾D時間
其實我一d都唔急,終須有一她會自動自覺畀我進入她後欄,我期待著

引用:
原帖由 loklok2d 於 2016-11-12 23:15 發表 查看引用來源

其實我一d都唔急,終須有一她會自動自覺畀我進入她後欄,我期待著
睇你咁講,你女朋友應該已經俾你食住。

引用:
原帖由 喵喵星人 於 2016-11-12 11:24 PM 發表 查看引用來源

睇你咁講,你女朋友應該已經俾你食住。
唔可以咁講,但我發過誓這一生我唔會為女人再流一滴眼淚,我內心係愛她的,但我唔排除將來我會.......
大家記住人,係有血有慾的

引用:
原帖由 loklok2d 於 2016-11-12 23:39 發表 查看引用來源

唔可以咁講,但我發過誓這一生我唔會為女人再流一滴眼淚,我內心係愛她的,但我唔排除將來我會.......
大家記住人,係有血有慾的
好保護自己wor?!都係GE,人到中年,經歷多左,就唔會好似後生個時咁死衝,落得焦頭爛額。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆