上一頁下一頁
發新話題

阿毛屌過的女... (有相片, 有叫床聲, 有文字) updated on 15/11, 10:15am

收藏  |  訂閱
194  102.2k

ching果然食女無數,欽敬欽敬

樓主真係有食神

引用:
原帖由 隔離房的大細路 於 2016-11-12 10:00 AM 發表 查看引用來源
樓主真係有食神
碎料

毛兄幅武器都幾粗大唔怪得咁多女冧你
期待下文

引用:
原帖由 Alexwu222844 於 2016-11-12 10:14 AM 發表 查看引用來源
毛兄幅武器都幾粗大唔怪得咁多女冧你
期待下文
No ar
1. 我只係普通 size
2. D女未比我上之前... a)並吾知男方乜 size ; b) 肯吾肯比我屌,亦不取決於我系乜 size ;

引用:
原帖由 毛澤東.主席 於 2016-11-11 04:29 發表 查看引用來源
以下相片, 係 4號至6號 其中一位
?oh=364ee81ff5427130049d3c790a089144&oe=5897750C
屌到條女好激動呢

我好想知點食到中六女生....留名等啊等

引用:
原帖由 離火 於 2016-11-12 05:28 PM 發表 查看引用來源

屌到條女好激動呢
當然

16,7 歲都食到,主席果然識食!

(50 或 51) 空姐 --- 阿毛屌過的女人, 佢可入最靚的頭五名

都五、六年前的事了.

係我在機上識佢的.

按道理, D空姐見人無數, 見鹹濕佬無數, 對於我這類 搭詘 的機客, 已見怪不怪, 亦一般不會給多機會...

又係陰差陽錯啦, 總之我就係識到佢, 大約半年之後, 屌七埋佢.

同佢的性關係, 維持左一年多D啦. 漸漸大家少搵對方, 跟住唔搵那款...

何況佢咁靚女, 大把人溝啦.

屌空姐, 係咪有成功感呢?  

咁睇, 如果自己的女朋友係空姐, 咁自然冇乜成功感;
如果, 空姐只係炮友/SP 的性關係, 咁就有少少優越感的.

床事, 我記得佢好快就撻著, 好撚多水, 耳仔好快會變紅, 你地可以在下面張相睇到的佢耳仔好紅的.
同佢屌西, 冇影過VIDEO, 冇影到相, 遺憾...
只係有次佢吹我簫, 我顏射佢時, 影低 VIDEO...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆