上一頁下一頁
發新話題

人妻 -3P之初體驗 P29 4P之序幕 P40

收藏  |  訂閱
660  135.6k

諗起當時同比前女友開發
到而家
淫女真係唔同d搞到另一半變餓狼

引用:
原帖由 超級咭士 於 2016-10-14 12:20 PM 發表 查看引用來源

哈哈,報名要搵B報喎,呢樣佢安排,佢係主人
Ok, 咁我搵佢,哈哈,contact 呢

人妻果種好味程度…真係回味一次硬一次…不過而家我個人妻d細路功課太忙…可以就到時間出到嚟食…已經食少好多

咁就開始 B歺啦
引用:
原帖由 超級咭士 於 2016-10-14 08:10 PM 發表 查看引用來源

其實同A次次都去時鐘,都係我坐爆佢多,此終都係我教佢多

引用:
原帖由 超級咭士 於 2016-10-13 05:35 PM 發表 查看引用來源

同佢真係好吾同,好多之前無試過既野,都俾佢開法左,係佢面前我無保留,佢仲安排緊3,4p同我試
靚靚樓主,預埋我玩5p💋

支持人妻

引用:
原帖由 超級咭士 於 2016-10-13 01:08 發表 查看引用來源
我既偷情之路要由兩年前講起,本身結左婚都有差吾多十年,頭幾年都都無事,直到遇到第一個情夫,我叫佢A,講下A係點先,佢係一個細我幾年但就未拍過拖,樣一般少毒,但工作方面佢好CHARM,就係呢樣吸引到我,加上同一 ...
very good post , make me hard and  want to enjoy your blow job  very attractive.

引用:
原帖由 超級咭士 於 2016-10-13 01:08 發表 查看引用來源
我既偷情之路要由兩年前講起,本身結左婚都有差吾多十年,頭幾年都都無事,直到遇到第一個情夫,我叫佢A,講下A係點先,佢係一個細我幾年但就未拍過拖,樣一般少毒,但工作方面佢好CHARM,就係呢樣吸引到我,加上同一 ...
very good post , make me hard and  want to enjoy your blow job  very attractive.

引用:
原帖由 超級咭士 於 2016-10-14 18:36 發表 查看引用來源

其實我好緊張,另一個對手會係點,B成日話到時先話我知,可能會綁住我對眼,搵人屌我
very good , hope you can enjoy MMF and remember to share .

引用:
原帖由 超級咭士 於 2016-10-14 18:36 發表 查看引用來源

其實我好緊張,另一個對手會係點,B成日話到時先話我知,可能會綁住我對眼,搵人屌我
very good , hope you can enjoy MMF and remember to share .

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆