上一頁下一頁
發新話題

大波的朋友

收藏  |  訂閱
774  78.2k

34C夠啦!!otherwsie will be too fat haha

引用:
原帖由 04329234 於 2016-6-12 04:24 PM 發表 查看引用來源

果然食大波好有經驗。我小學雞

有個好壞嘅經驗, 有次上網約炮, 條囡 SEND 左張乳溝相黎, 自己話有 G CUP, 但佢又話自己有D肥, 問我介唔介意, 下體控制大腦時, 一定話無問題, 出到黎見到就奶野啦, 最少 170 磅, 但無理由縮沙咁無品, 照上 ... 結果正面時真係起唔到頭, 叫佢擰轉面全程後推完事 ... 所以真係唔好貪大

引用:
原帖由 04329234 於 2016-6-12 04:24 PM 發表 查看引用來源

果然食大波好有經驗。我小學雞

有個好壞嘅經驗, 有次上網約炮, 條囡 SEND 左張乳溝相黎, 自己話有 G CUP, 但佢又話自己有D肥, 問我介唔介意, 下體控制大腦時, 一定話無問題, 出到黎見到就奶野啦, 最少 170 磅, 但無理由縮沙咁無品, 照上 ... 結果正面時真係起唔到頭, 叫佢擰轉面全程後推完事 ... 所以真係唔好貪大

引用:
原帖由 szetoafk 於 2016-6-12 04:30 PM 發表 查看引用來源

有個好壞嘅經驗, 有次上網約炮, 條囡 SEND 左張乳溝相黎, 自己話有 G CUP, 但佢又話自己有D肥, 問我介唔介意, 下體控制大腦時, 一定話無問題, 出到黎見到就奶野啦, 最少 170 磅, 但無理由縮沙咁無品, 照上 ...
你都有呢D經驗
無所謂啦,你食到E CUP,當黑仔一兩次囉

如果大波, 要細LIN細乳暈先正

以前 34DD 個 SP 都係大波大乳暈

SORRY 好似騎劫左你個POST, 等你出埋下文

有我

引用:
原帖由 szetoafk 於 2016-6-12 04:37 PM 發表 查看引用來源
如果大波, 要細LIN細乳暈先正

以前 34DD 個 SP 都係大波大乳暈
唔理啦,唔肥大波,識夾腸就得啦,唔理佢大唔大乳雲

大波肥底,啱哂Lok哥

引用:
原帖由 喜愛運動 於 2016-6-12 04:38 PM 發表 查看引用來源
有我
咩有你?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆