上一頁下一頁
發新話題

淫娃既連假 update p.2,7,15 相p.6,12,16,17,25,30 聲明?p.8,19,34

收藏  |  訂閱
510  91.1k

引用:
原帖由 香港討論員會 於 2016-4-9 08:09 PM 發表 查看引用來源

就最尾呢一句,有咩可能會怪你!
我驚佢唔想有下次咋
其實我仲有一句未講,下次唔准再拒絕我服侍佢沖涼

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-4-9 08:21 PM 發表 查看引用來源

我驚佢唔想有下次咋
其實我仲有一句未講,下次唔准再拒絕我服侍佢沖涼

點會呢?對自己無信心?
呢啲事,大家都唔想!

有女神服侍都唔比?咁奇怪呢個人??

引用:
原帖由 香港討論員會 於 2016-4-9 08:23 PM 發表 查看引用來源

點會呢?對自己無信心?
呢啲事,大家都唔想!

有女神服侍都唔比?咁奇怪呢個人??
當你試過有人對你硬唔起,仲要揸完自己再揸你同你講再唔努力d就大過你(唔係佢,另有其人),我唔信你仲對自己有信心
我唔係女神,只不過係一個好平凡既女人,你唔信既可以問下d見過我既ching,如果佢地肯講的話

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-4-9 08:32 PM 發表 查看引用來源

當你試過有人對你硬唔起,仲要揸完自己再揸你同你講再唔努力d就大過你(唔係佢,另有其人),我唔信你仲對自己有信心
我唔係女神,只不過係一個好平凡既女人,你唔信既可以問下d見過我既ching,如果佢地肯講的話

...
硬唔起有原因,年齡、相處、身體質素等,唔可以話全部都關你事!
好多就夫妻就相處時間太長,下下都交下功課咁!
從前晚晚3次無問題,現在3個月1次都有問題!

唔係對自己無信心,個個人係異類

引用:
原帖由 香港討論員會 於 2016-4-9 09:47 PM 發表 查看引用來源
硬唔起有原因,年齡、相處、身體質素等,唔可以話全部都關你事!
好多就夫妻就相處時間太長,下下都交下功課咁!
從前晚晚3次無問題,現在3個月1次都有問題!
年齡我諗唔關事,事關佢唔係年齡最大個個(事先講明我對大叔無興趣
其他方面我唔係太清楚,亦唔方便講
係咪交功課,就真係要問番當事人先知
不過佢當時係堅持唔關我事

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-4-9 09:49 PM 發表 查看引用來源
唔係對自己無信心,個個人係異類
係呢個moment,絕對無男人係幫佢

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-4-9 09:58 PM 發表 查看引用來源

係呢個moment,絕對無男人係幫佢

有嘅,自己幫自己:smile_30:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-4-9 09:57 PM 發表 查看引用來源

年齡我諗唔關事,事關佢唔係年齡最大個個(事先講明我對大叔無興趣
其他方面我唔係太清楚,亦唔方便講
係咪交功課,就真係要問番當事人先知
不過佢當時係堅持唔關我事

http://n2.hk/d/images/r10/mobile. ...
咁下次要努力製造氣氛!享受被愛愛的感覺啦!:)

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-4-7 08:05 PM 發表 查看引用來源

充實係有代價架
著高踭鞋著左6日仲要不停行,琴日係除左鞋都覺得痛http://i1070.photobucket.com/albums/u492/yee0810/Mobile%20Uploads/goMeirongTemp_mr1460030106059_zpsx1yjpgf4.jpg
唔知各位ching睇到 ...
用kinesio tape 去保護小腿好似整得太過,不能有效保護腓腸肌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆