上一頁下一頁
發新話題

紀錄我的性趣聞~ 野戰系~屋邨後樓梯P.21(原來漏咗一部份)

收藏  |  訂閱
370  63.0k

引用:
原帖由 angelking89 於 2016-2-10 01:25 PM 發表 查看引用來源

但你新年都好似好忙咁?
咁我的確唔會不停係引版遊走架嘛

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-2-10 06:39 AM 發表 查看引用來源

早晨呀!師妹!
多謝你會追! 我都有睇你個post! 年輕�狂妄真好!
宜家�我膽量細咗好多! 以前我都好鍾意野戰...亦試過唔同地方! 遲啲再會分享!
另外, 我都好欣賞你貼圖, 我作為囡囡都覺得你好正 ...
年少氣盛嘛XD...
期待師姐野戰既分享,都唔好介意我入黎傾下計喎>~<

多謝師姐欣賞! <3

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-2-10 01:31 PM 發表 查看引用來源

咁我的確唔會不停係引版遊走架嘛

哈-3-...無計
我生活都係圍繞電腦, 返工又係對PC
返到屋企放假之類都係PC囧~~屋企又團拜, 唔洗逐家拜年._....

引用:
原帖由 惋晴 於 2016-2-10 01:41 PM 發表 查看引用來源

年少氣盛嘛XD...
期待師姐野戰既分享,都唔好介意我入黎傾下計喎>~<

多謝師姐欣賞!  
其實我應叫你做師姐先啱!
雖然我年紀大你好多, 不過你係引版嘅資歷耐過我...hehe~講下笑, 唔好介意呀!

我好歡迎你同我傾下計, 我都好想大家以女仔角度互相交流下!

其實你算好乖, 只對男朋友一個曳!

個晚嘅氣溫同今日差不多, 唔算太凍! 食完晚飯後都差不多22:00, man亦差不多到了廣東道接我!

我見到架黃色電單車(好似係suzuki), 都未望清楚佢個樣, 只確認身份, 佢幫我戴好頭盔就上咗車! 由於咁大個女第一次坐電單車(亦都係唯一次), 所以心情緊張又興奮!

Man問我有冇諗過去邊, 我話我未試過坐電單車, 去遊下車河啦! 其實無我心目中諗嘅咁危險, 原本最初太緊張攬到佢實, 之後都放心只係扶住架車! 以man揸嘅路線, 應該係去緊清水灣! 去到第一泳灘嘅停車場就落車傾下計!

原以為靜英英, 但都有啲人揸車去個到, 可能好多人第日仲放緊假! 可憐嘅我第日要返工喇!

兩條友仔企係架電單車隔離吹咗好耐水, 原本諗住無事發生嘅我, 想叫佢車我返屋企架喇! 點知未諗完就突然聽到“”一聲好大聲! 嚇到我成個人嘩咗一聲就攬過去......

引用:
原帖由 angelking89 於 2016-2-10 02:00 PM 發表 查看引用來源

哈-3-...無計
我生活都係圍繞電腦, 返工又係對PC
返到屋企放假之類都係PC囧~~屋企又團拜, 唔洗逐家拜年._....
我都係團拜, 唔駛煩!

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-2-10 06:46 PM 發表 查看引用來源

我都係團拜, 唔駛煩!

哈=3=
我琴日前日都係留係屋企多囧....雖然點訓都係唔夠訓咁:smile_o08:

引用:
原帖由 angelking89 於 2016-2-10 08:48 PM 發表 查看引用來源

哈=3=
我琴日前日都係留係屋企多囧....雖然點訓都係唔夠訓咁:smile_o08:
總係瞓極唔夠,就係平時一直都唔夠瞓囉!
聽日要返工嗎?我要呀!所以一陣出密文就瞓

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-2-10 11:36 PM 發表 查看引用來源

總係瞓極唔夠,就係平時一直都唔夠瞓囉!
聽日要返工嗎?我要呀!所以一陣出密文就瞓

要返阿, 我只放紅日-3-....
我有時晏就有得訓, lunch我都會訓

原來有人放煙花, 仲要係逢初二維港放個種, 咁當然唔係咁密啦!之後我慢慢放鬆返, 想回復返之前未攬嘅狀態......但未完全分番開嘅

Man: 我都有嚇咗一嚇...
我: 係啦!好突然! 仲以為咩事! (開始再退一退)
Man: 你唔覺得咁攬住, 你有多啲安全感, 舒服啲咩?(佢雙手依然抱住我)
我: 係嘅...不過有啲唔係咁好意思嘅!
Man: 有咩唔好意思喎!我覺得咁攪住傾計好暖, 好舒服喎!(佢攬番緊我)
我: 但咁樣好似唔係幾好咁, 呢到又唔係無人...俾人望住好怪...
Man: 你個樣唔似介意俾人睇到喎!咁我錫下你會唔會好啲呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆